Kotiavauksessa kylmää kyytiä – sunnuntaina Pirkkalaan

SoVo ei jättänyt jossiteltavaa punapaidoille. Somerolaisten visiitti Tesomalle päättyi PeePeen kannalta murheellisesti, kun tulostaululla komeilivat 4-10 loppulukemat. Punapaidat onnistuivat luomaan ensimmäisellä puoliajalla hyvin maalipaikkoja, mutta viimeistelyssä ei onnistuttu ja valkopaitainen SoVo rankaisi armotta kun pääsivät paikoille.

Maalintekijät PP-70:

Oma maali(11′)
Mäkinen Vili-Atte(26′)
Partala Riku(27′)
Partala Riku(32′)

Maalintekijät SoVo:

Voca Gesim(0′)
Macedo Basilio Italo Henrique(4′)
Bushi Mergim(12′)
Bushi Mergim(18′)
Rashica Valdrin(19′)
Macedo Basilio Italo Henrique(20′)
Macedo Basilio Italo Henrique(21′)
Bushi Mergim(23′)
Voca Gesim(29′)
Voca Gesim(33′)(Tyhjä maali)

Ottelun parhaina palkittiin katsojien valitsemina PeePeestä Vili Karoskoski  ja SoVosta Gesim Voca.

Tappiosta ei kuitenkaan kannata laittaa päätä pensaaseen, sillä huomenna on jälleen tärkeä ottelu luvassa. PeePee matkaa Pirkkalaan ja kohtaa siellä PJK:n, joka onnistui tänään riistämään sarjanousija JoSePalta yhden pisteen. Ottelu alkaa klo 15:00 ja sitä voi seurata joko Pirkkalassa paikan päällä tai Futsal-Liiga.TV:n kautta. Ota linkki talteen tästä klikkaamalla.

Anna palautetta tapahtumasta klikkaamalla tästä