Kotiavauksessa lauantaina vastaan maaliahne SoVo

PeePee kohtaa lauantaina klo 15:00 alkaen Tesomalla koti-avauksessa yhdeksän maalia omassa avauspelissään PJK:ta vastaa  iloitelleen SoVon. Somerolaisten tulivoima on entuudestaan tuttua PeePeelle, mutta poislukien viime kauden vierailua Somerolla, punapaidat ovat pystyneet pitämään SoVon aseet kurissa – neljästä viimeisestä kohtaamisesta punapaidoille on jäänyt käteen 4 pistettä.

Vauhtia ja taistelutilanteita harvoin puuttuu PeePee:n ja SoVon välisistä kohtaamisista. Kuvassa Matias Hovi kamppailee kolmea SoVo-peluria vastaan

PeePee aloitti kauden pisteittä Mad Maxin vieraana kaksi viikkoa sitten, joten nyt olisi jo korkea aika avauspisteille. Tesoman kentän ominaisuuksia onkin siis hyödynnettävä täyteen mittaansa pieneen kotihalliin tottunutta joukkuetta vastaan. Mad Maxia vastaan parhaan pelaajan palkinnon pokannut Mikko Ala-Hakuni on yhdessä maalintekijöiden kanssa avainasemassa ottelun kääntämisessä punaisille – ”Haksan” tulista kutia kannattaakin seurata tarkkuudella. PeePeen kokoonpanosta sivussa on varmuudella vain veteraani Pauli Pylvänäinen.

SoVo avasi kautensa 9-3 voitolla PJK:sta. Erityisesti neljä maalia viimeistellyt Gesim Voca ja kolme maalia viimeistellyt Joonas Manzo ovat olleet tulisessa vireessä Somerolla – mikäs olisikaan sen maukkaampaa kuin nollata molempien maalihanat Tesomalla. SoVo tuo peliin lisäksi kaksi uutta vahvistusta kun Italo Macedo Basilio Henrique ja Mohstagh Yaghoubi liittyvät SoVon vahvuuteen.

PeePee esittelee lisäksi ottelussa ensimmäistä kertaa ikinä sähköisen käsiohjelman. Käsiohjelmaan saatavilla mobiilisti polku hallilla ja pelipäivänä kaksi tuntia ennen pelin alkua Facebookissa.

Muista myös veikata ottelun lopputulosta!