Sarja-avaus päättyi tappioon

PeePee jäi sarja-avauksessa pisteittä Valkeakoskella kun Mad Max kukisti tamperelaiset 5-3. PeePeen kone yskähteli ottelun alussa, eikä pelin juonesta saatu aivan heti kiinni. Muutamat hyvät suoritukset johtivat silti hyviin maalipaikkoihin 0-0 tilanteessa. Paras paikka tarjoutui Matias Hoville jonka viimeistely jäi kuitenkin Mad Max vahti Jan Holmin syliin.

Maxit siirtyivät johtoon haaston jälkeen ensin seitsemännellä minuutilla ja heti perään sivurajakuviosta 8 minuutin kohdalla – kaksi matalaa laukausta takakulmaan yllättivät PeePeellä tolppien välissä pelanneen Aleksi Pennasen. Puoliajalla ei nähty enempää maaleja – poislukien yksi Maxien hylätty maali – mutta lähellä käytiin. Joukkueen kapteenina toiminut Vli-Atte Mäkinen ei jäänyt kuin muutaman sentin päähän kavennuksesta, mutta kurotus takatolpalle ei aivan yltänyt pallolle saakka.

Riku vastasi PeePeen 4-2 kavennuksesta

Ottelun toinen puoliaika alkoi vauhdilla. Maxit iskivät heti 21 minuutin kohdalla taululle tylyt lukemat 3-0, mutta minuutti tästä ja Matias Hovi kavensi ottelun komean vastahyökkäyksen päätteeksi. Maalin jälkeen PeePee sai paljon kaivattua virtaa, mutta aina kun momentumia meinattiin saada muodostettua, Maxit heittivät kylmää vettä myllyyn: ensin 4-1, 4-2, 5-2 ja sitten vielä 5-3. Topias Perkiön 5-3 kavennus ottelun 28 minuutilla jäi ottelun viimeiseksi vaikka PeePee saikin luotua vielä kasan hyviä maalipaikkoja. PeePeen toisesta maalista vastasi tarkalla sijoituksella Riku Partala. PeePeen parhaana ottelussa palkittiin Mikko Ala-Hakuni.

Maalikooste löytyy täältä

Tulosveikkauksen keskiarvo oli 3,73 – 2 Mad Maxien hyväksi, joten ennustus jäi molemmilla reilulla maalilla oikeasta. Täysosumia löytyi yksi kappale.

PeePeellä on nyt vajaa kaksi viikkoa aikaa valmistautua kotiavaukseen, kun Tesomalle saapuu 13.10. SoVo. Ottelu alkaa klo 15:00. Alunperin PeePeen piti kohdata KaDy 6.10., mutta ottelua joudutaan siirtämään johtuen KaDyn Mestarien Liigan otteluista.