Otteluennakko: Mad Max – PP-70 – Liiga-kauden avaus Valkeakoskella

Se olisi sitten Liiga-avauksen paikka!

PeePee kohtaa lauantaina 29.9. klo 15 alkaen Mad Maxin Valkeakoskella. Kauden avaukseen lähdetään hyvän pre-seasonin ja ehjän treeniviikon jäljiltä metsästämään revanssia Liittocup-välierän rankkaritappiosta. PeePee pääsee lähtemään otteluun näillä näkymin ilman suurempia poissaoloja, muutamien pelaajien vielä varmistellessa pelikuntoaan valmistavissa treeneissä.

Viime kaudella PeePee onnistui ryöstämään jatkoaikavoitolla 2 pistettä Valkeakoskilta ja Maxit taas 3 pistettä Tesomalta puhtaasti 0-3. Ottelut Mad Maxin ja PeePeen välillä ovat aina olleet tiukkoja ja pienet marginaalit ovat usein kääntäneet otteluita jommalle kummalle.

Mad Maxin vaarallisimpiin pelaajiin kuuluva pelaajavalmentaja Alex (Alejandro Peris Mora) on ottelussa seuraamisen arvoinen. Alexin tulinen vasuri on syytä pitää kurissa jos PeePee mielii aloittaa kautensa voitolla. Toinen Maxien vaarallinen pelaaja on maajoukkueenkin mukana vieraillut Matti Jussilla.

PeePeeltä ottelussa kannattaa ehdottomasti seurata pre-seasonin sisäisen maalikuninkaan Mikko Ala-Hakunin otteita. ”Haksa” pommitti verkot tötterölle viiteen otteeseen.

Haksa numerolla 14 selässään pohtimassa kuvioita vastustajan pään menoksi

Ottelu näkyy suorana Futsal-Liiga.TV:n kautta

Muista myös PeePeen huippuhieno kausikorttikampanja! Eli kun ilmoittaudut tätä kautta kausikorttikampanjaan mukaan, voit lunastaa PeePeen kausikortin kolmasosan (33,33 %) alennuksella jommassa kummassa kauden kahdessa ensimmäisessä kotiottelussa. Kampanja voimassa 10.10.2018 asti.

Veikkaa myös ottelun lopputulosta. Katsotaan pelin jälkeen miten hyvin joukkueiden nykyvire on tiedossa! Kapteenimme veikkaus on