Uusia pelaajasopimuksia – kaksin kappalein

PeePee on uusinut kauden alun mittaan useita jo tuttujen pelaajien sopimuksia, joten onkin jo korkea aika, että esitellään faneille kaksi aivan uutta pelaajaa. Vuoden sopimuksilla PeePeen riveihin liittyvät aiemmin Sievi FS:ssä ja Sievi FS U21:ssa pelannut Riku Partala sekä viime kaudella Loiskeessa torjunut Ville Mansikkamäki. Kerkesimme hieman haastatella poikia reenien ohessa ja ohessa siis pelaajaprofiilit sekä haastattelut uusilta punapaidoilta.


Riku Partala # 6

Riku toiminnassa ACEa vastaan Liittocupin ottelussa

Riku saapui Tampereelle Sievi FS:n riveistä täksi kaudeksi. 98-syntynyt nuorukainen on iästään huolimatta jo kokenut pelaaja ja se näkyy myös vaatimustasosta jota harjoituksissa on pidetty yllä. Kokemusta Rikulla on kahdelta aiemmalta Futsal-Liigan kaudelta ja tilille on näiltä kertynyt kaksi osumaa Liigassa, kaksi osumaa Suomen Cupissa ja kaksi osumaa Nordic Champions Cupissa osana Sievin kivikovaa nippua. U21-joukkueessa Riku osui vasurillaan tuona aikana 22 kertaa, joten viimeistelyvoimaa lienee siis luvassa myös tulevalla kaudella.

Olet ollut nyt jo jonkun aikaa joukkueen mukana harjoituksissa. Millainen ensivaikutelma sinulle PeePeestä jäi?

Tosi hyvä, joukkueeseen oli todella helppo tulla mukaan.

Mitkä ovat omia vahvuuksiasi pelaajana – mitä kannattajien kannattaa seurata uudelta numero kuutoselta?

Vasen jalka ja haastaminen on olleet ihan hyvällä tasolla alkavalla kaudella.

Omat tavoitteet tulevalle kaudelle

Omana tavoitteena on ehdottomasti pelata paljon ja tehdä mahdollisimman paljon pisteitä, ja sitä kautta auttaa joukkuetta!

Triviatietoa: Rikulla on eniten Playoff-maaleja tämän kauden PeePeen joukkueesta.


Ville Mansikkamäki

Punapaita sointuu hyvin Villelle

Ville siirtyy PeePeen riveihin ykkösessä pelaavasta Loiskeesta, jossa hän ehti pelata kolmen kauden ajan. Ville on ollut joukkueen mukana harjoittelemassa jo viime kauden lopulla ja aktiivinen tekeminen palkittiin Liiga-sopimuksella täksi kaudeksi. 94-syntyneen maalivahti esiintyi ensimmäistä kertaa PeePeen riveissä harjoitusottelussa Ilves FS vastaan. Ville pelasi toisen puoliajan pitäen nollat omalta osaltaan – ei kai sitä maalivahdilta paljoa enempää tarvitse vaatia.

Olet ollut jo viime kaudella mukana harjoituksissa. Millainen vaikutelma sinulle tämän kauden PeePeestä on jäänyt? Eroaako se jotenkin viime kautisesta?

Hyvä vaikutelma. Mukava porukka ja kivasti otettu vastaan. Mukava taas pitkästä aikaa reenata kovaa kun väki löytää reenipäivänä hallille. Kyllä viimekauden lopussa jo päätin, että tähän porukkaan haluan pyrkiä. Reeneissä on tekemisen meininki, läppä lentää sopivasti ohessa ja joukkuehenki on kunnossa niin mikäs sen parempaa. En ole katunut hetkeäkään, kun kysyin kesällä tryoutti paikkaa.

Mitkä ovat omia vahvuuksiasi pelaajana – mitä fanit voivat sinulta odottaa?

-Vaikea luetella vahvuuksia, kun pelasi ykköstä viimekaudella riitti kun tuli kutosen kaarelle täysiä vastaan hyökkääjä lähes aina veti päin tai ohi maalista. Täällä on jo huomannut, että täytyy pitää silmät koko ajan auki ja kaikki hosuminen pitää ottaa pois. Monta kertaa on reeneissä syötetty ohi, kun on lähtenyt peittämään kaarelle vetoa. Vahvuudeksi voidaan kuitenkin kirjata puhuminen ja ohjaaminen. Ja sitä fanit voivat odottaa että olen äänessä koko ajan – välillä ohjaamista ja välillä ärräpäitä kun oma suoritus ei mene nappiin.

Omat tavoitteet tulevalle kaudelle

-Ensimmäisen tavoitteen saavutin, kun laitettiin sopimukseen nimet alle. Seuraava tavoite on vakiinnuttaa pelipaikka.

Triviatietoa: Loiskeesta on ennekin siirtynyt maalivahti PeePeen riveihin. Kaudella 2014-2015 tämä henkilö oli Roope Hakulinen.


Tervetuloa pelaamaan Länsi-Tampereen ylpeyteen pojat!