PeePee kohtasi Ilveksen kauden ensimmäisessä harjoituspelissä

PeePee ja Ilves kohtasivat tänään päivällä harjoitusottelun merkeissä Tesoman Palloiluhallilla. Ottelu oli tasainen ja tarjosi molemmille joukkueille hyvän harjoituksen. Ottelun alku oli punapaidoille hieman yskähtelevä, mutta kun pelin juonesta saatiin kiinni, nähtiin muutamia tyylikkäitä ja viihdyttäviä suorituksia – mm. Pauli Pylvänäisen muutamat harhautukset jäävät varmasti kummittelemaan nuoria Ilves-pelureita kun Liiga-derby lähestyy.

Ottelu itsessään oli melko vähämaalinen ja PeePee joutui alussa kahden maalin tappiosasemaan ennen kuin Mikko Ala-Hakunin vapari upposi maalin kattoon ennen ensimmäisen puoliajan loppua. Toisella puoliajalla PeePee toi uuden vaihteen peliin ja nakutti vielä kaksi maalia Vili-Atte Mäkisen ja Jerry Sipilän osumilla. Jerry sinetöi voiton punaisille 2 sekuntia ennen päätössummeria. Loppulukemiksi kirjattiin siis 2-3 (2-1) PeePeen hyväksi.

Peli ei vielä missään nimessä ollut valmista kummallakaan joukkueella, mutta otteissa oli paljon positiivista mikä näkyy PeePeen pelissä varmasti pian alkavalla Liiga-kaudella. Seuraava PeePeen ottelu on Liittocupin ottelu, jossa vastaan asettuu ACE. Ottelu pelataan 2.9.2018 klo 17:00 alkaen Tesoman Palloiluhallilla. Tule siis viimeistään silloin katsastamaan PeePeen kunto!