Vuoden tulokas 2017/2018

Kalle palkittiin kunniakirjalla ja lahjakortilla

Vuoden tulokasäänestys on päättynyt. Suuri kiitos kaikille äänensä antaneille! Äänestys oli aika ajoin tiukkaa ja kilpailu kovaa. Ääniä annettiin yhteensä 167 määräaikaan mennessä ja voittajaksi valikoitui jo varhaisessa vaiheessa piikkipaikan itselleen ottanut Kalle Hasa – suuret onnittelut Kallelle koko PeePeen toimesta. Toisen sijan otti haltuunsa Jussi Rasva ja kolmantena äänestyksessä oli Topias Perkiö.

Haastattelimme Kallea hieman joukkueen tulosjulkistuksen jälkeen:

Ensiksi klassinen kysymys – miltä nyt tuntuu?
Tämä palkinto tuli kyllä yllätyksenä. En osannut tälläistä äänivyöryä odottaa. Tuntuu rehellisesti sanottuna ihan mukavalta, varsinkin kun kuuli ketkä olivat ääniä minulle antaneet.
Millainen merkitys valinnalla on sinulle?
Antaa auringon varmasti motivaatio piikin treenaamaan entistä kovempaa. En kamalasti tykkää valokeilassa olla, enkä ole varma olenko ylipäätään palkintoa ansainnut, mutta mieltä lämmittää jokatapauksessa valtavasti.
Ei tää aina ole ihan ruusuilla tanssimista mun kohdalla ollut, välillä oltu todella huonoja – ihan kassalla treeneissä. Silti pelaajat ja valmennus on jotenkin uskonut, että ehkä toi Kalle osaa kuitenkin pelata. Kertoo jokatapauksessa aika paljon siittä kuinka kovia tekijöitä valmennuksessa ja ylipäätään joukkueessamme on jos pystyy tämän pojan kehittämään edes tähän pisteeseen.
Mitkä ominaisuutesi uskot edesauttaneen valintaasi Vuoden tulokkaaksi?
En usko että keräsin ääniä taitavien jalkojen tai älykkäiden syöttöjen ansiosta, koska niitä en juurikaan omista – vaan periksiantamattomuutta, sekä tsemppaavan ja iloisen ilmapiirin tuomisesta joukkueeseen. Pidän itseäni hyvänä joukkuepelaajana, joka tarvittaessa pystyy olemaan kentällä hyvä laastari, joka on yritteliäs. Uskon, että sitä äänestäjät arvostivat. Kehitys oli omasta mielestäni tosi isoa, vaikka maaleja en onnistunut ihan liikaa tekememään debyytti kaudella
Mikä oli kauden mieleenpainuvin hetki?
Mieleenpainuvimmat hetket tottakai ensimmäinen maali liigassa isänpäivänä, sekä liigapaikan varmistaminen Tampereen derbyssä, joka on tietysti nyt päällimäisenä mielessä.
Seuraat nyt Pyry Haanpään kenkiä Vuoden tulokkaana – jatkuuko kehitys ensi kaudella samaan tahtiin ja mikä on ykköskehityskohta?
Kovassa kerhossa kyllä ollaan jos pääsee Pyry pingviinin kanssa edes samaan lauseeseen. Meillä on Pyrynkaa hyvät väännöt aina treeneissä, sellaista omanlaista kilpailua. Ollaan molemmat aika kilpailuhenkisiä. Hän pelaa pivotteja vastaan paljon, joten hän on osannut kertoa hyviä vinkkejä ja metkuja, joita voin target-pelaajana hyödyntää omassa pelissä.
Kehityskohteista puhuttaessa taitotason kehittäminen nousee ensimmäisenä mieleen, sekä aion kehittää räjähtävyyttä kesällä. Halun olla ilkeämpi, nopeampi ja hanakampi pelaaja. Sitä kohti teen kesällä paljon töitä. Haluan maksimoida oman kehitykseni, joten kaikki jotka minut tunteekin tietää, että olen halunnut ”uhrata” asioita laittamalla ne aivan viimesenpäälle kuntoon, kuten ruokavalion, levot, oheistreenit, unenlaadut jne. Lupaan että syksyllä parketeilla astelee päivitetty versio viimekauden pelaajasta. Sitä haluan kuitenkin korostaa, että joukkueen hyvä kausi on tuhannesti arvokkaampi asia, kuin yksikään ylimääräinen henkilökohtainen palkinto.
Kauden paras fanimuisto?
Julkinen kiitos vielä kaudesta taustahenkilöille, valmentajille, kanssapelaajille ja jokaiselle katsojalle jotka kävitte paikan päällä katsomassa ja kannustamassa. Se on meille pelaajille äärimmäisen tärkeä juttu, eikä kukaan maksava katsoja ole mielestäni itsestäänselvyys. Voitto pelin jälkeen kun vilkaisee yleisöä ja näkee porukan taputtavan seisaalteen niin kyllä se ainakin itselleni sellaisen purkauksen antaa ettei paremmasta väliä. En tarkoita housuihin vaan johonkin pääkoppaan. Oikein hyvää kesän odotusta itse kullekin!