Vuoden tulokas 2017/2018 – vielä ehtii äänestämään

Vaikka kausi on jo PeePeen osalta ohi, niin se ei tarkoita, ettei tekemistä riittäisi. Tämän kauden osalta Vuoden tulokas on vielä äänestämättä ja äänestysaikaa on perjantaihin 23.3. klo 18:00 asti. Osa on jo ehtinytkin äänestämään, mutta varmista, että suosikkisi saa äänesi jos et vielä ole ehtinyt äänestää.

Ehdokkaina tänä vuonna:

Jussi Rasva

Ottelut 21 – Maalit 6 – Syötöt 1

Kärsä uppoaa takakulmaan Riemua vastaan Tesomalla

Tehojen valossa vahvimman kauden pelannut tulokas tunnettiin kauden aikana erityisesti vaarallisesta ja tehokkaasta ”kärsästään”. Erityisen tehokas Jussi oli syyskaudella. Kevätkaudella Jussia vaivasivat jonkin verran loukkaantumiset.

 

 

 

Topias Perkiö

Ottelut 18 – Maalit 3 – Syötöt 0

Topias (vasemmalla) upotti kolme maalia Riemun verkkoon

Topias on hiljaisen työn puurtaja. Voimakkaasti puolustusorientoitunut pelaaja oli tehokkaimmillaan Riemua vastaan iskien hattutempun ottelussa. Kevät oli Topiakselle lähes yhtä ankara kuin Jussille ja loukkaantumiset häiritsivät hyvin alkanutta kautta.

 

 

 

 

 

 

Esa Saarinen

Ottelut 9 – Maalit 0 – Syötöt 2

Nopea avaus laitaan ja vastahyökkäystä tulille

Esa torjui tällä kaudella yhteensä viidessä ja oli mukana yhdeksässä Liiga-ottelussa. Maaleja Esan taakse meni yhteensä vain 21, eli 4,2 per ottelu. Esan kausi katkesi ikävästi marraskuussa loukkaantumiseen, mutta nähtiin jälleen loppukaudesta joukkueen mukana

 

 

 

Kalle Hasa

Ottelut 21 – Maalit 3 – Syötöt 0

Sieviä vastaan MVP ansaitusti

Peliään kauden aikana suurin harppauksin kehittänyt Kalle oli alkukauden harjoitusotteluiden tehokkain pelaaja. Lisätehoja saatiin kuitenkin hetken aikaa odottaa, kun Kalle upotti Tesomalla Sievin verkkoon kaksi osumaa ja oli ansaitusti joukkueen paras pelaaja ottelussa. Viimeisin osuma Kallen jalasta nähtiin Somerolla, missä Kalle iski PeePeen kavennuksen.

 

 

Aleksi Pennanen

Ottelut 11 – Maalit 0 – Syötöt 0

PeePeen nuorimman pelaajan titteliä pitää tällä kaudella 00-syntynyt Aleksi Pennanen, joka ansiokkaasti harjoitteli läpi kauden torjuntatyöskentelyn kehittyessä merkittävästi. PeePeen 2 joukkuessa ja farmijoukkueessa Aleksille tuli muutamia otteluita kauden mukaan, mutta otteluita PeePeen paidassa Aleksille ei vielä tällä kaudella kertynyt. Mikäli kehitys jatkuu samana, on niitä kuitenkin tulossa varmasti tulevan kauden mittaan.