Runkosarjan päätös – Tampereen Derby

PeePee päättää kauden 2017/2018 runkosarjan lauantaina Tesomalla kun vastaan asettuu kukas muukaan kuin tuttu paikallisvastustaja Ilves FS. PeePeen ja Ilveksen kohtaamiset täyttävät lauantaina 10, joten pyöreitä lukuja kannattaa tulla juhlistamaan sankoin joukoin. Ottelussa on lisäksi vielä todella iso panos. Tuskin on nimittäin muutamaan vuoteen lähdetty sarjan viimeiselle kierrokselle yhtä jännittävistä lähtökohdista, kun melkeinpä kaikki on vielä avoinna. Ainoa mikä on varmaa, on se että Ruutupaidat pelaavat enää maksimissaan karsintapaikasta – muutoin sarjan häntäpää voi kääntyä vielä miten päin tahansa.

PJK 21 5 1 0 15 51-99 17
PP-70 21 4 1 1 15 49-98 15
Riemu 21 4 0 2 15 46-84 14
Ruutupaidat 21 3 0 2 16 59-98 11
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Siinä mielessä tilanne on PeePeelle hyvä, että sijoitus on täysin omissa käsissä ja lopputulokseen ei olla täysin riippuvaisia Riemu – Mad Max tai Ruutupaidat – PJK ottelun tuloksista. Voitolla PeePeen kausi päättyy ja kesäloma alkaa. Tappiolla pahimmassa tapauksessa Riemun voittaessa kausi jatkuisi Liiga-karsinnalla joko JoSePa:a tai Tervareita vastaan (kaikki ottelut pelataan samanaikaisesti klo 15 alkaen lauantaina).

 

Pyry ja viime kaudella PeePeessä lainalla ollut Lauri Savolainen kamppailutilanteessa

 

Siinä missä PeePeellä on kaikki panokset ottelussa, on Ilveksellä jo sijoitus sarjan kuudentena varmistunut sen hävittyä viime viikonloppuna Ruutupaidoille 2-4. Tämän ei saa kuitenkaan antaa häiritä punapaitojen keskittymistä, sillä paikallisottelut ovat perinteisesti herätelleet joukkueita sarjataulukon sijoituksista huolimatta. PeePeen onkin syytä olla hereillä alusta alkaen ja tilkitä edeltävänä viikonloppuna rei’itetty puolustus kuntoon. Nyt onkin siis syytä unohtaa viimeistään sarjatilanne ja keskittyä siihen mistä lauantaina on todellisuudessa kyse – Tampereen herruudesta!

Haksa upottaa pallon viivan yli Leo Rantasen selän taakse syyskierroksella

PeePee saa otteluun takaisin pelikiellon LeiF-pelissä kärsineen Markus Säteen. Lisäksi vara-kapteeni Joona Valkama on myös kunnossa ottelun alla parannuttuaan flunssasta. Myös viime viikonlopun plus/miinus-tilaston kärki PeePeen riveistä, eli Jussi Rasva (+2) on huippukunnossa ottelun lähestyessä. Sivussa joukkueesta on jälleen pelikieltoa kärsivä Pauli Pylvänäinen.

Tervetuloa siis kaikki paikalle! Kannustetaan yhdessä PeePee derby-voittoon!

 

PP-70 – Ilves FS

Lauantaina 10.3. klo 15:00

Tesoman Palloiluhalli

Liput 7 / 4 euroa