Tuplaviikonloppu vieraissa – Somero ja Akaa matkakohteina

PeePee suuntaa katseet kohti viikonloppua kun ensin lauantaina vastaan asettuu Somerolla SoVo ja sunnuntaina Akaassa Leijona Futsal. PeePee avasi kauden 2017/2018 SoVoa vastaan kotiottelulla, jossa palkintona oli yksi piste jatkoaikatappion päätteeksi. Tuolloin maaliteossa kunnostautuivat PeePeeltä Matias Hovi ja Markus Säde. Leijona Futsalia vastaan PeePee koki kauden toisessa ottelussa 1-4 tappion kun ainoa maalin viimeisteli Jerry Sipilä.

Ottelut sarjataulukon 5. ja 3. vastaan tulevat olemaan haastavia ja pisteet ovat viikonloppuna tiukassa. PeePee pitää kuitenkin kiinni saumastaan pudotuspeleihin – kuusi pistettä kolmesta pelistä voi riittää. Otteluihin päästään lähtemään ehjän harjoitusviikon kautta ja ilme sekä tekeminen on ollut kohdillaan – selvästi Ruutupaidat pelin diesel on vaihdettu tymäkämpään aineeseen ja kone kehrää kuin V12-moottori konsanaan. Pientä yskähtelyä viikolta on kuitenkin jouduttu kuulemaan, kun influenssa-aalto on yrittänyt kovasti rokottaa punapaitojen rivejä. Muutamat pelaajat ovat kärsineet flunssasta, mutta onneksi viikonloppuna saadaan kuitenkin kilpailukykyinen joukkue kasaan.

Kalle Hasa laittaa lantion liikkeelle kun SoVon pelaajia viedään kuin litran mittaa

Lauantaina kun vastaan asettuu SoVo, on ottelusta odotettavissa jännittävä. PeePee on aina pystynyt pistämään hyvin kampoihin SoVolle ja pienehköä halli oli PeePeelle myös mieluisa vierailupaikka viime vuonna kun ryöstöretki tuotti kolme pistettä 0-1 voitolla. SoVon isoin pelote on pistepörssin kärkisijaa pitävä Arber Istrefi (29+15) ja viitossijalla majaileva Gesim Voca (17+13). PeePeen tuleekin olla siis erityisen tarkkoina ottelussa tehokaksikon kanssa ja pyrkiä eväämään näiltä mahdollisuudet pistesaaliinsa kartututtamiseen. SoVo on voittanut viimeisestä kolmesta pelistään kaksi (Sievi ja Riemu) ja kärsinyt tappion vain PeePeen sunnuntain vastustajalle Leijona Futsalille. SoVolla on myös vielä mahdollisuudet sarjan neljänteen sijaan ja hyvät asetelmat tiukkaan kilpailuun pudotuspelien kotiedusta, joten panosta ottelussa riittää.

Topias Perkiö toimittaa palloa kohti LeiF:n maalia

Sunnuntaina ottelussa vastaan asettuu sarjakolmonn LeiF, joka on ollut hurjassa vireessä viime peleissä kaataen niin SoVon, GFT:n kuin Sievinkin. LeiF kohtaa kuitenkin lauantaina ennen PeePee-ottelua sarjakärki KaDyn, jolloin Leijona-lauma haluaa varmasti koittaa nykykuntoaan täysillä. Tämä voi hyvin avata PeePeelle mahdollisuuden iskeä tiukan ottelun jälkeen ja ryöstää pisteet kotimatkalle tuliaisina. LeiF:n tehokkaimpia pelaajia ovat olleet Petri Grönholm (19+20), Jussi Nyström  (15+12) ja Tatu Ahonen (14+12), joten PeePeen tulee pystyä pitämään erityisesti puolustuspelinsä kasassa sunnuntaina ja pyrkiä yllättämään vastustaja PeePeemäisillä hyökkäyksillä.

Molemmat ottelut ovat nähtävillä FutsalLiiga.TV:n kautta. SoVo – PP-70 alkaa launtaina klo 16:00 ja LeiF – PP-70 alkaa sunnuntaina klo 14:00. Näitä otteluita ei kannata missata, joten seuraa PeePeen tuplaviikonloppua ja kannnusta PeePee pisteisiin vierasreissuilta!