Lauantai-iltapäivään vaasalaisia vieraita

PeePee kohtasi viime viikon sunnuntaina FC Kemin vierasreissulla pohjoiseen. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 1-0 voittoon. Maali-iloittelua ottelusta ei siis saatu ja kamppailu oli enemmän fyysistä vääntöä kuin taitofutsalia. Joukkueiden välisestä kamppailusta ja fyysisistä otteista kertoo myös molempien otteluiden yhteismaalimäärä 2-2, mikä on jo vähän maaleja yhteenkin PeePeen futsal-otteluun. Kemin reissu on nyt kuitenkin haudattu unholaan ja katseet suunnataan Tesomalle missä lauantai-iltapäivään saapuu Vaasasta Ruutupaidat klo 14 alkavaan otteluun.

Japi sai Kemistä PeePeen parhaan pelaajan palkinnon

Viime kohtaamisesta Vaasassa ei jäänyt paljoa kerrottavaa, mutta varmaa on se, että kalavelkoja on kasassa riittämiin. PeePee saa ottelukokoonpanoon mukaan viime ottelusta sivussa ollen kaksikon (Pauli Pylvänäinen ja Jussi Rasva), joille maalejakin on kauden mittaan siunaantunut yhteensä 10. Nollapeliputki on siis nyt hyvä lopettaa heti kättelyssä ja varmistaa 3 pistettä Tampereelle. Puoluspeli on PeePeellä pysynyt hyvin kuosissa ja viimeisessä kolmessa ottelussa PeePeen verkkoja on 4vs4 kentällisin heiluteltu vain kuusi kertaa – 2 maalia per ottelu antaa joka kerta mahdollisuuden voittoon. Puolustuspeli oli myös hyvässä vireessä Kemissä ja PeePeestä palkittiinkin ottelun parhaana puolustuksen lukko, maalivahti Jani-Petteri Soininen.

Ruutupaidat lähtee otteluun haastavasta asetelmasta. Joukkueen viimeisin voitto on viime vuoden lokakuulta PJK:ta vastaan. Sen kolmen viime ottelun maaliero on 3-13 (PeePeen vastaava 5-8), joten molemmilla joukkueilla on varmasti nälkää takoa maaleja. Ruutupaitojen tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Toni Pylkkänen (8+9) ja Matias Träsbäck (8+5). Otteluun odotetaan paikalle reipasta yleisöä kannustamaan PeePee voittoon Ruutupaidoista! Tule siis paikalle Tesomalle!

Matiakselta odotetaan lauantaina maaleja

Triviatietoa: PeePeen futsalhistorian maalimäärältään suurinumeroisin voitto on Ruutupaitoja vastaan 1. divisioonassa kaudella 2013/2014. Tuolloin kohtaaminen päättyi 18-2 Ylöjärvellä ja yhtenä tehokkaimmista pelaajista hääri PeePeen tämän kauden tehokkain pelaaja – Matias Hovi.

PP-70 – Ruutupaidat (Vaasa)

24.2.2018 klo 14:00

Tesoman palloiluhalli

Liput 7/4 €