Kohti pohjoista – PeePee Kemin vieraaksi

PeePee matkaa sunnuntaipäivän viettoon Kemin Tervahalliin, missä PeePeellä on tähän mennessä virheetön historia – kaksi peliä ja kaksi voittoa. Vire viime peleissä on ollut hyvää ja vaikuttaisikin siltä, että maalinteko-ongelmat on viimein selätetty kun PJK sai kaivella palloa viisi kertaa maalinsa perukoilta. PeePeen kolmen ottelun kuntopuntari on tällä hetkellä 1-0-2 maalierolla 5-10 ja Kemillä 0-0-3 maalisuhteella 2-10, joten ottelu on molemmille erittäin tärkeä. PeePee kaivaa kipeästi pisteitä kivutakseen PJK:n ohi sarjataulukossa ja Kemi varmistaakseen Mad Maxia paremman paikkansa keskikastissa pudotuspelien kannalta.

Viimeksi Kemiä vastaan maalasivat Ville Puustinen ja Matias Hovi

PeePee ei ole historian aikana hävinnyt Tervahallissa kertaakaan, vaan ollut molemmissa kohtaamisissa voitokas tehden 5 maalia kumpaisessakin ottelussa. Edeltävä kohtaaminen Kemiä vastaan oli viime vuoden lokakuussa, jolloin PeePee piti pisteet Tampereella 2-1 voitolla. Ottelu oli melko tulinen, sillä punaista katseltiin kahteen otteeseen pelin aikana – toivottavasti tällä kertaa otteet säilyvät siistimpinä.

PeePeen parasta virettä ovat tällä hetkellä pitäneet kapteeni Markus Säde, maalitykki Matias Hovi ja Vili-Atte Mäkinen, jotka taiteilivat viime ottelussa PeePeelle kirjatut maalit – seuraa siis ehdottomasti heitä ottelun aikana. Kemin pistepörssin kärjessä keikkuu tällä hetkellä Sami Huhtiniemi (8+5) ja heti perässä Paavo Jokinen (5+7). PeePee lähtee otteluun ilman viime ottelussa punaisen kortin saanutta Pauli Pylvänäistä, mutta muuten matkaan päästään lähtemään parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Ottelu on nähtävillä myös FutsalLiiga.TV:ssä sunnuntaina 18.2. klo 16 alkaen. Kannustetaan PeePee voittoon ja ohi PJK:sta sarjataulukossa!