Lauantaina pelataan taas isoista sarjapisteistä

PP-70 palaa jälleen parin viikon tauon jälkeen kotiluolaansa Tesoman palloiluhalliin. Tällä kertaa Tesomalle saapuu Pirkanmaan paikalliseen pari sijaa PeePeen yläpuolella majaileva PJK Pirkkalasta. Kumpainenkin joukkue kaipaa kipeästi lisäsarjapisteitä. PeePee haluaa päästä pois karsintapeikon kynnyksestä ja PJK metsästää yläpuolella olevaa Mad Maxia ja pudotuspeleihin oikeuttavaa 8.sarjasijaa. PP-70 lähtee siis viikonloppuun sarjataulukon sijalta 11. (9 pisteellä) ja PJK sijalta 9.(14 pisteellä). Kauden aikaisempi koitos pelattiin 28.lokakuuta Pirkkalassa ja ottelu päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen PJK:n 3-2 voittoon.

Kotijoukkue PeePee kaipaisi kipeästi maaleja ja edellisestä voitostakin on jo tovi. Maaleja punapaidat eivät ole tehneet kahteen viime otteluun ja kolmessa edellisessä kamppailussa on muutenkin syntynyt vain 2 täysosumaa (Sieviä vastaan). Maalipaikkoja on toki ollut, mutta ruuti on ollut erittäin märkää. Nyt jos koskaan olisi saatava maalihanat auki, jotta sitä kautta PeePee saisi myös sarjapisteitä haalittua. PeePee on tehnyt sarjassa vähiten maaleja (33kpl).

Vierailija PJK on päästänyt tällä kaudella yhtä paljon maaleja, mutta puolestaan tehnyt kahdeksan osumaa (yht.44kpl) enemmän kuin PeePee. PJK:lla on allaan elintärkeä ja iso voitto toisesta pirkanmaalaisesta eli Mad Maxista, jonka PJK kukisti toissa viikonloppuna Valkeakoskella lukemin 6-3. PJK:n tehopelaaja hääri Atte Ekholm kahdella maalilla.

Pirkkalalaisten kauden tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Atte Ekholm (8+1=9), Kalle Strömberg (6+3=9) ja Antti Ala-Myllymäki (5+4=9). Kotijoukkue PP-70:n tehopelaajat ovat puolestaan olleet Matias Hovi (6+5=11), Jussi Rasva (6+0=6) ja Pauli Pylvänäinen (4+1=5). Myös Vili-Atte Mäkinen palaa pitkän tauon jälkeen kokoonpanoon ja tuo kaivattua lisävoimaa PeePeen kokoonpanoon.

PP-70 vs. PJK (Pirkkala)
Lauantai 10.2, kello 14:00
Tesoman palloiluhalli

Liput 7/4 euroa