PeePee matkaa etelän lämpöön – Espoossa vastassa GFT

PeePee kohtaa lauantaina klo 16:00 alkaen Espoossa GFT:n. Joukkue on valmistautunut viikon aikana parantamaan Mad Max -pelin maalinteko-ongelmia ja tehokkuutta pitäisi alkaa pikku hiljaa taas löytymään, jos pisteitä halutaan Tampereelle tuliaisina tuoda. PeePeellä on allaan kirvelevä 0-3 tappio Mad Maxille ja tässä kohtaa kautta jokainen piste on tärkeä, jotta matkaa putoajan ja karsijan paikalle saadaan taas lisättyä. Otteluun päästään lähtemään hyvällä kokoonpanolla, muutamien pelaajien kohdalla on vielä epävarmuutta täydestä pelikunnosta, mutta viikon harjoitukset ovat osoittaneet, että vauhtia piisaa silti.

GFT kohtasi viime viikonloppuna Ruutupaidat. Vaasalaiset meinasivat onnistua yllättämään GFT:n, mutta Panu Aution johdolla Espoolaiset onnistuivat lopulta ottamaan jatkoaikavoiton. Isomaalinen ottelu päättyi jatkoajan jälkeen 6-7 espoolaisille.

Jerry ja Jerryn vasuri olivat liekeissä viime vierailulla Opinmäen liikuntahallissa

Viimeksi kun joukkueet kohtasivat Tesomalla oli GFT parempi lukemin 2-7. Lukemat eivät mairitelleet silloista kotijoukkkuetta, mutta ottelussa oli jo silloin paljon hyvää – toivottavasti tähän päästään myös viikonloppuna. Viimeksi kun PeePee vieraili Opinmäellä, katsomo haukkoi henkeään, kun Jerry Sipilä pommitti vasurillaan GFT:n verkot tötterölle. Mies on vasureineen jälleen varmasti tiukassa vartioinnissa, sillä Jerryn maalit jättivät varmasti lähtemättömän vaikutuksen Opinmäen parketille.

Ottelu on jälleen nähtävillä myös FutsalLiiga.TV:n kautta lauantaina klo 16:00 alkaen. Kannustetaan PeePee voittoon!