PeePee tärkeässä kotiottelussa

Punapaitainen Peepee lähtee metsästämään vuoden 2018 avausvoittoa, kun tänään sunnuntaina Tesoman palloiluhallissa on luvassa huippufutsalia. Peepeen kauden 15.liigaotteluun vastustajaksi matkaa valkeakoskelainen Mad Max.

Peepee lähtee otteluun kasassaan 9 sarjapistettä, joka oikeuttaa tällä hetkellä taulukoon sijaan kymmenen. Vierailija Mad Max on puolestaan sarjataulukon 8. ja heillä on kasassaan 14 pistettä. Eroa on siis vain 5 pistettä, mutta toisaalta Peepeellä on vain 2 pisteen etumatka Riemuun ja Ruutupaitoihin (sijat 11. ja 12.), joten isoista pisteitä pelataan jälleen Tesomalla.
Kauden aikaisempi kohtaaminen pelattiin 11.11 Valkeakoskella. Ottelu oli erittäin tasainen ja kova vääntö ja maaleja tehtiin urakalla tasatahtiin. Lopulta Peepee oli jatkoajan jälkeen parempi ja poistui Valkeakosken liikuntahallista voittajana lukemin 5-6 ja. Ratkaisumaalin iski ottelussa kahdesti osunut Pauli Pylvänäinen. Muut onnistujat olivat Jussi Rasva, Matias Hovi, Joona-Petteri Valkama ja Vili Karoskoski.
Peepeellä on allaan vuoden alusta kaksi tappiota, kun Peepee kohtasi kaksi mestarisuosikkia KaDyn ja Sievin. Kady voitti Tesomalla puhtain lukemin 5-0 ja viime viikonloppuna Sievi kukisti Peepeen kotiluolassaan 6-2. Mad Max kohtasi niin ikään KaDyn viime viikonloppuna, jossa tuloksena oli Kadyn murskavoitto 7-0. Vuoden ensimmäisessä ottelussa Loppiaisena Mad Max puolestaan otti ison voiton SoVosta maali-iloittelun (8-7) jälkeen.
Mad Maxin tehopelaajia tällä kaudella ovat olleet Mikko Heritty (6+11=17), Alejandro Peris Mora (9+6=15) ja Riku Raikko (7+3=10). Peepeen tehokkaimpien viittaa kantavat tällä hetkellä Matias Hovi (6+5=11), Jussi Rasva (6+0) ja Pauli Pylvänäinen (4+1=5).

PP-70 vs Mad Max (Valkeakoski)
Sunnuntai 21.1 Klo 14:00
Tesoman palloiluhalli