Ei pisteitä Sievistä – ei MVP-hattua

PeePee jäi pisteittä Sievin vierailulla kun aina vaarallinen kotijoukkue vei pisteet 6-2 voitolla. Loppulukemat eivät täysin kuvasta Sievin ylivoimaa ottelussa, sillä PeePee taisteli ansiokkaasti läpi ottelun poislukien noin 6 minuutin uinahdustaukoa toisella puoliajalla, jolloin Sievi rokotti neljästi. Punapaidat siirtyivät ottelussa alussa johtoon kun Vili Karoskoski riisti pallon keskialueella ja taisteli pallon urheasti laitaan Matias Hoville. Matias tarjoili tarkan passin Jerry Sipilän jalkaan ja tämä puttasi pallon tyhjiin. Sievi onnistui puoliajalla kahdesti. Ensin Henri Heikkilä pommitti pallon takatolpan kautta maaliin ja hieman ennen puoliaikaa Radik Akhmetkhanov pommitti vaparin 7 metristä läpi PeePee-puolustuksen. Puoliajalle siis kotijoukkueen 2-1 johdossa. PeePee onnistui estämään monta Sievin vaarallista maalintekopaikkaa ja erityismaininnan useasta uhrautuvasta liusta saa Pyry Haanpää. Puolustus tuntui siis erityisesti omalla puoliskolla toimivan hyvin ja useita hyviä prässitilanteita saatiin painettua aina Sievin päätyyn asti. Vastahyökkäykset olivat punapaitojen ase, mutta valitettavasti tehokkuus on edelleen hieman kateissa ja lisämaaleja ei saatu.

Toisella puoliajalla PeePee yritti jatkaa siitä mihin ensimmäisellä puoliajalla jäätiin, mutta tappioasemassa hyökkäämään pakotetut punapaidat joutuivat useaan otteeseen alivoimatilanteisiin krittiisillä alueille, mikä johti useaan vaaraan tilanteeseen. Sievin 3-1 maali syntyi karapallosta maalialueella 24′ kohdalla. 29′ kohdalla oli PeePeen musta kaksiminuuttinen. Ensin Jerry Sipilä ohjasi pallon omaan alakulmaan ja tämän jälkeen ja heti perään samalla minuutilla Juho Ala-Suutari maalasi PeePeen merkkausvirheestä. 30′ kohdalla Nikola Erceg rankaisi vielä kertaalleen PeePeetä kun palllo menettiin hyökkäyskolmanneksella  ja koko kentän mittainen läpiajo oli valmis. Pallo lopuksi varmasti yläkulmaan ja Japi jäi nuolemaan näppejään. PeePeen kavennusmaalin juonivat vastahyökkäyksestä 38′ Pyry Haanpää ja Pauli Pylvänäinen – Pyry katkaisi maalivahdin avauksen ja pelasi tuplaseinän Paulin, joka lopulta puttasi pallon takatolpalta tyhjiin. Pauli ei kuitenkaan valitettavasti onnistunut täydentämään MVP-hattutemppuaan sillä Markus Säde kaappasi PeePeestä tuon palkinnon. Sievistä parhaana palkittiin Nikola Erceg.

PeePee kohtaa tulevana sunnuntaina Mad Maxin Tesomalla. Ottelu on erittäin tärkeä kun mietitään PeePeen toiveita playoff-paikasta, sillä Maxeilla on tällä hetkellä 14 pistettä ja PeePeellä 9 – todellinen kuuden pisteen ottelu siis.