Viikonlopun päiväreissu Sieviin – Pauli MVP-hattutemppuun?

PeePee matkaa Sieviin vierasreissulle lauantaina. Punapaidat kokivat viime viikolla kunnon juoksuharjoituksen KaDyn käsittelyssä ja nyt tiukan reeniviikon jälkeen punapaidat ovat valmiimpia Sievi FS:n vieraina. Viimeksi Tesomalla Sievi joutui tekemään täyden päivätyön pisteiden eteen PeePeen hetkellisesti johtaen ottelua. Sievillä on myös allaan haasteellinen ottelu Riemun vieraana voittaen ottelun lopulta 3-4 Rami Tirkkosen hattutempulla. Vierasjoukkueella on olemassa kaikki saumat yllättää vastustajansa.

Tukka hulmuten Pauli noutaa parhaan pelaajan palkinnon. Toistuuko skenaario Sievissä?

PeePeellä on edelleen merkittäviä puutoksia loukkaantumisten muodossa kokoonpanossa, mutta Matias Hovi palaa jälleen kokoonpanoon luomaan pelkoa vastustajan puolustukseen. Mielenkiintoisen asetelman otteluun tuo myös se, että Pauli Pylvänäinen jahtaa harvinaista hattutemppua – Pauli on nimittäin ollut kahdessa viime ottelussa punapaitojen paras pelaaja. MVP-palkinto Sievistä mukaan ja harvinainen hattutemppu on valmis. Liekehtivä Pauli on siis ehdottomasti pelaaja jota kannattaa lauantainakin seurata.

Ennen ottelua on myös hyvä katsoa hieman mietteitä kapteeniltamme Markus Säteeltä ja hyvää tulokaskauttaan pelaavalta Topias Perkiöltä. Kameramiehen ollessa taas liikkeellä voi huomenna ilmestyä matkakuulumisia myös PeePeen Instagramiin (@peepee70futsal).

Ottelu alkaa klo 15.00 ja se on seurattavissa suorana FutsalLiiga.TV:n kautta. Kannustetaan PeePee voittoon!