Vuosi 2018 käyntiin Tesomalla – piikkipaikan pitäjät vierailulle

PeePee aloittaa vuoden 2018 kovimmalla mahdollisella haastella, kun se kohtaa tänään Tesomalla sarjaa johtavan KaDyn. Sergei Korsunovin tähdittämä joukkue on PeePeelle todellinen haaste, mutta Jyväskylästä muistona oleva 0-3 tappio ei enää punapaitoja paina, vaan joukkue lähtee ennakkoluulottomasti haastamaan vastustajaansa. Viime vuonna KaDy joutui tyytymään vajaaseen pistesaaliiseen Tesomalla kun se tiukan ottelun lopuksi vei 2 pistettä Jyväskylään jatkoaikavoitolla.

KaDy vahvistui joulukuussa kun maajoukkueen vakiokasvo Miika Hosio palasi jyväskyläläisten riveihin Italiasta – kova joukkue vahvistui siis entisestään. PeePeellä sen sijaan on kärsitty pikkuvaivoista ja flunssasta läpi joulun pyhien, joten muutamien pelaajien täysi pelikunto on vielä ottelun kynnyksellä epävarmaa.

Avaimet KaDyn murtamiseen on treeneissä käyty läpi ja tänään tullaan näkemään rohkeaa peliä – vastustajaa ei lähdetä kumartelemaan ja luotetaan omaan pelisysteemiin. Jyväskylässä KaDy joutui odottamaan maalihanojen aukeamista aina toiselle puoliajalle asti – toimiiko PeePeen puolustus tänään yhtä hyvin? Se kannattaa tulla paikan päälle katsomaan ja kannustamaan punapaidat voittoon!

PP-70 – KaDy (Jyväskylä)

Tesoman Palloiluhallli

5.1.2018 klo 18.00

Liput 7 € / 4 €