PeePee Jyväskylään perjantai-illan viettoon

PeePee suuntaa tänään illanviettoon Jyväskylän Monnarille, missä startataan Futsal Liigan toinen kierros PeePeen ja Riemun osalta. Joukkueet kohtasivat reilu pari viikkoa takaperin, jolloin PeePee oli parempi lukemin 9-5. PeePeellä on allaan nyt useita hyviä pelejä viime otteluista ja lopultakin hyvät otteet ovat alkaneet kantaa hedelmää pisteiden muodossa. Ottelu on molemmille joukkueille tärkeä. PeePee kaipaa pisteitä kivutakseen Playoff-viivan yläpuolelle ja Riemu taas kaipaa kipeästi pisteitä sarjataulukon hännillä. Ottelua voisi siis luonnehtia jopa kauden tärkeimmäksi otteluksi.

Kolmen maalin mies! Onko Topiaksella maalivainu matkassa mukana?

Riemulta on varmasti sivussa ainakin  Markus Riikilä, joka otti edellisessä kamppailussa punaisen kortin. PeePee taas vahvistuu otteluun kun Markus Säde ja Vili Karoskoski palaavat kokoonpanoon. Maalivireessä viime ottelussa ollut Topias Perkiö on myös valmiina jatkamaan maali-iloitteluaan ja ottamaan kiinni pistepörssissä joukkuetovereitaan, kuten jälleen kahden maalin Jussi Rasvaa. Onko ketsuppipullo siis viimein auennut? Riittääkö Riemulla rahkeet estää PeePeen maali-iloittelu tällä kertaa? Tähän varmasti saadaan vastauksia kun peli starttaa klo 19:00 Jyväskylän monitoimitalolla.

Voitte seurata ottelua suorana Futsal-Liiga.TV:n kautta ja kannustaa PeePee kauden kolmanteen voittoonsa.

Riemu vs  PP-70
Perjantai 12.12, kello 19:00
Jyväskylä, Monitoimitalo