Sarjataulukon häntäpään kamppailussa pelataan isoista pisteistä

PP-70 palaa jälleen kotiluolaansa Tesoman palloiluhalliin sunnuntaina. Tällä kertaa Tesomalle saapuu sarjataulukon jumbona tällä hetkellä majaileva Riemu Jyväskylästä. Pelissä on suuria panoksia, sillä PeePee on taulukossa juuri Riemun yläpuolella sijalla 11 ja pisteitä on 6, joka on vain kaksi pinnaa enemmän kuin Riemulla. Lisäksi joukkueet kohtaavat uudestaan parin viikon päästä Jyväskylässä, joten luvassa on varmasti kova taistelu sarjapisteistä. PeePee haluaa venyttää eroa Riemuun ja Riemu nousta PeePeen ohi taulukossa.

Vierailija Riemun kausi on sujunut mollivoittoisesti ja heillä on kymmenestä ottelusta alla vain yksi voitto. Ainoassa voitto-ottelussa kaatui PJK ja tästäkin voitosta on aikaa melkein kaksi kuukautta. Tappiokierre on siis jo raskas ja jyväskyläläiset halajavat varmasti jo voittojen tielle ja tekevät varmasti kaikkensa sunnuntaina isojen panosten ottelussa. Riemulla on ollut ongelmia maalinteossa ja joukkue onkin tehnyt vähiten maaleja koko sarjassa (15 osumaa). Tehot ovat jakautuneet tasaisesti rosterin sisällä ja tällä hetkellä joukkueen tehokkain on Eetu Parpala, joka on iskenyt 5 tehopistettä (2+3).

Kotijoukkue PeePee puolestaan taisteli viime viikonloppuna urheasti sarjakärki KaDya vastaan, mutta KaDy oli lopulta toisen jakson maaleillaan parempi lukemin 3-0. Esitys oli lopulta kelvollinen myös siihen nähden, että joukkueelta puuttui moni avainpelaaja ottelusta, jotka tekevät nyt paluuta sunnuntain tärkeään kamppailuun. PeePee on myös kärsinyt kauden mittaan tehottomuudesta (sarjan toiseksi vähiten tehtyjä maaleja), vaikkakin esimerkiksi jo Mad Maxia ja Sieviä vastaan syntyi yhteensä 9 osumaa marraskuun otteluissa. Joukkueen tehokkain pelaaja on edelleen Joona-Petteri Valkama 5 tehopisteellä (4+1). Matias Hovi ja Jussi Rasva ovat puolestaan kumpainenkin iskeneet 4 maalia mieheen.

 

PP-70  vs  Riemu (Jyväskylä)
Sunnuntai 3.12, kello 14:00
Tesoman palloiluhalli

 

Teksti: JL