PeePee matkaa viikonloppuna Jyväskylään

PeePee matkaa lauantaina Liigakauden ensimmäiselle Jyväskylän vierailulle kun lauantaina Sergei Korsunovin tähdittämä Kampuksen Dynamo isännöi PeePeetä. PeePeen pelaajakato KaDyn riveihin on ollut viime kausina tiuhaa kun Segeä viime kauden päätteeksi Jyväskylään seurasi Tero Intala. Hyvä puoli tässä on kuitenkin se, että PeePee leirissä tunnetaan pelaajat läpikotaisin ja tiedetään miten heidät on mahdollista pysäyttää. Sege johtaa tällä hetkellä myös Futsal Liigan pistepörssiä 19 pisteellään (11+8). Terolle sen sijaan ei vielä pisteitä ole kertynyt ja esiintymisiäkin vasta kolme – PeePeen pelaajat toivovat kuitenkin todellakin näkevänsä Teron paikalla lauantaina. Tiedossa on kova haaste, sillä kotijoukkueena toimiva KaDy on takonut kahteen edelliseen kotiotteluun yhteensä peräti 15 osumaa. Näissä otteluissa jalkoihin jäivät Ruutupaidat ja PJK. Sarjaa johtavalla KaDylla on kasassa 10 ottelusta 24 pistettä. PP-70 Puolestaan löytyy taulukon sijalta 11. ja pisteitä on kasassa 6.

PeePeen entinen tehomies Sergei Korsunov johtaa Liigan pistepörssiä

PeePee lähtee haastamaan piikkipaikan pitäjää mielenkintoisista asetelmista. Toissa viikonloppuna PeePee oli lähellä yllättää hallitsevan mestarin ja kaappasi lisäksi Valkeakoskelta 2 pistettä kotiinviemisinä. PeePeellä on siis hyvä vire ollut viime peleissä päällä ja toivottavasti virta saadaan siirrettyä myös Jyväskylään bussin tavaratilassa lauantaina. PeePee-lauman Kalle Hasa oli Sievi-ottelussa liekeissä iskien liigauransa kaksi ensimmäistä osumaansa ja hänet valittiinkin ottelussa oikeutetusti parhaana pelaajana.

KaDy lähtee viikonloppuun kahden ottelun voittoputkessa. Viime viikolla jyväskyläläiset matkusti Valkeakoskelle Mad Maxin vieraaksi, jossa sarjajohtaja joutui tekemään pisteiden eteen täyden päivätyön. Voittolukemat lopulta KaDylle 2-3 jatkoajalla. Viikkoa aiemmin KaDy puolestaan oli takonut hirmulukemat taululle PJK:n kustannuksella, ottaen 10-2 kotivoiton. Viime kaudella PeePeen kohtaamiset KaDyn kanssa pättyivät 8-3 tappioon sekä 2-3 jatkoaikatappioon – harjoitusottelu 10.9. päättyi KaDylle 4-0. Historia siis ei ole PeePeen puolella, mutta kuten Sievi-peli osoitti, joukkueesta löytyy kykyä yllättää näin halutessaan.

Viime otteiluissa PeePeen tehomiehenä häärinyt Jussi Rasva on tulevassa ottelussa avainasemassa, jos PeePee meinaa ottelusta pisteitä ottaa. Jussin pommit ovat yllättäneet maalivahteja toistuvasti tällä kaudella, joten PeePee-leirissä ennustetaan tiukkoja paikkoja KaDy-veskarille. Myös tulisen kudin omaava Pyry Haanpää on esitellyt harjoituksissa pelottavan kovia laukauksia – harvoin on maali pysynyt paikoillaan jos kuti on kehikkoon osunut. Poikien haastattelun voitte katsoa Facebook-sivultamme tai etusivultamme.

Kannustetaan siis PeePee voittoon ja kaapataan KaDylta ensimmäistä kertaa pisteet Jyväskylästä!

KaDy – PP-70

Lauantai 25.11.2017 klo 17:30

Jyväskylä, Monitoimitalo