Niin lähellä, mutta…

PeePee kohtasi hallitsevan Suomen mestarin isänpäivänä Tesomalla ja ottelun alku oli punapaidoille kylmää kyytiä – pelikellossa vasta kaksi minuuttia ja Henri Hytönen joutui pyytämään aikalisän kun Sievi oli jo nakuttanut kaksi maalia Esa Saarisen taakse. Aikalisä herätti punapaidat taisteluun jossa Sievi joutui todella ahtaalle. Ensin Mikko Ala-Hakuni kavensi ottelun ja hetken päästä Kalle Hasa viimeisteli liigauransa ensimmäisen osuman. Pelikellossa 4 minuuttia ja tilanne 2-2. PeePeellä oli lisäksi useita mahdollisuuksia lisätä johtoaan ja Sievin hyökkäykset tyrehdytettiin hyvällä puolustuspelaamisella. Näissä lukemissa mentiin siis myös puoliajalle.

Toisella puoliajalla PeePee säikäytti Sievin perin pohjin, kun upean sommitelman jälkeen Kalle hasa teki futsalin helpoimman maalin, eli pallo takatolpalta tyhjiin – tosin suunnattoman komean liun päätteeksi. PeePee oli siis kolmessa pisteessä kiinni, mutta, Joni Pakola tykitti pistelaivaan reiän kylkeen tulisella pommilla ajassa 27′ ja tilanne oli 3-3. PeePeen väsyessä ja Sievin haastaessa vahvasti 1vs1 tilanteissa, Henri Heikkilä teki toisen reiän pistelaivan laitaan yläkulman pommillaan. PeePee yritti käynnistellä pilssipumppuja viidellä pyörittäen, mutta se ei valitettavasti riittänyt ja pistepotin Sievi vei mennessään lopulta 3-5 tuloksella kun kosmetiikkaa harrastettiin tyhjiin sijoitetun purun muodossa.

Ottelu oli alkua lukuunottamatta PeePeeltä hyvä ja osoitti, että joukkueella riittää asennetta haastaa Liigan kärkijoukkueitakin näin halutessaan. Tästä on hyvä lähteä viemään peliä eteenpäin ja haastaa KaDy kahden viikon päästä Jyväskylässä.

Ottelun parhaina palkittiin PeePeestä vahvan esityksen tehnyt Kalle Hasa ja Sievistä Henri Heikkilä. Mikäli olit ottelussa paikalla tai seurasit sitä Futsal-Liiga.TV:n välityksellä, niin kerrothan ottelun viihdyttävyyden tason alla olevaan kyselyyn. Asteikko on 1-5, joista 5 on viihdyttävin.