PeePee Valkeakoskelle yhden tavoitteen kanssa

PP-70:n viime viikonloppu päättyi pettymykseen, kun Tesomalla vierailijana ollut GFT poistui hallista täysien sarjapisteiden kanssa. Loppulukemat venähtivät lopussa ja digitaalit näyttivät espoolaisille voittolukemia 7-2. Pistesarakkeen tulee muuttua, kun PeePee pelaa back-to-back viikonlopun. Tänään lauantaina joukkue matkaa Valkeakoskelle Mad Maxin vieraaksi ja sunnuntaina Tesomalle saapuu vierailemaan viime kauden mestari Sievi FS. Elintärkeitä sarjapisteitä olisi taas luvassa.

Lauantaina kotijoukkueena toimiva Mad Max lähtee myös viikonloppuun tappio niskassaan. Viime viikonloppuna valkeakoskelaiset kävivät Pirkkalassa PJK:n vieraana, jossa tuloksena oli 6-2 tappio. Sitä ennen Mad Max kaatoi kuitenkin kotiluolassaan Ilveksen, joten joukkue on osoittanut pystyvänsä haastamaan kenet tahansa – arvaamattomuus luo jännitteitä ottelulle. Valkeakoskelaiset lähtevät viikonloppuun sarjasijalta 8. Pisteitä he ovat 10. Vierailijana toimiva PeePee lähtee viime viikon tapaan viikonloppuun 4 pisteestä ja taulukon sijalta 11.

PeePee saa viikonloppuun kaksi kaivattua vahvistusta, kun alkukauden tehokkain pistemies Joona Valkama ja puolustuspään työmyyrä Pyry Haanpää palaavat rosteriin pelikieltojensa jälkeen ja tuovat kaivattua vahvistusta PeePee-miehistöön. Punapaidat kaipaavat myös edelleen tehokkuuta maalintekoon (liigassa vähiten tehtyjä maaleja). Viime ottelussa Jussi Rasva otti vastuuta harteilleen kahdella maalissa ja on Matias Hovin kanssa joukkueen tehokkain maalintekijä kolmella täysosumalla.

Kotijoukkue Mad Maxilta kannattaa nostaa esiin Peris Mora Alejandro, joka on tehoilla 6+4 tällä hetkellä liigan pistepörssissä sijalle 9. Valkeakoskelaisten muita tehomiehiä ovat olleet mm. Mikko Heritty (2+5) ja Riku Raikko (4+1).  Jos Peepee on tehnyt liigassa vähiten maaleja, niin vastaavasti kotijoukkueena toimiva Mad Max on päästänyt eniten maaleja. Mad Maxin ottelut ovat muutenkin olleet melko runsasmaalisia, joten tämä lupaa PeePeenkin kannalta hyvää lauantai-iltapäivän kamppailuun, jota PeePee-fanit voivat seurata myös Futsal-LiigaTV:n välityksellä.

Mad Max (Valkeakoski) vs  PP-70
Lauantai 11.11 Klo 15:00
Vkoski LH

Huomenna sunnuntaina isänpäivää Tesomalle saapuu viettämään aina vaarallinen ja hankala vastustaja Sievi FS. Sievillä on ennen omaa tuplaviikonloppuaan niskassaan 3- 2 voitto SoVosta ja 2-3 tappio FC Kemille. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon sijalla 4. kun pelattuna on yksi ottelu kärkikolmikkoa vähemmän. Lauantaina Sievi kohtaa Espoossa GFT:n, joten PeePeellä on ehdottomasti mahdollisuudet yllättää ennakkosuosikki Kemin tavoin. Tarkempaa otteluennakkoa luvassa vielä myöhemmin, mutta sitä ennen ajatuksia viikonlopusta ja tulevista otteluista kanssamme jakavat tällä kertaa Pyry Haanpää ja Jani-Petteri ”Japi” Soininen PeePeen Facebook-sivulla. Haastattelu on nähtävissä sekä kotisivujemme etusivulla.