Kotijoukkue PeePee jahtaa paluuta voittojen tielle

Punapaitainen kotijoukkue PP-70 on toipunut viime viikonlopun kirvelevästä Pirkanmaan derbyn tappiosta PJK:lle (3-2) ja lähtee pyhäinpäivänä jälleen metsästämään täysiä sarjapisteitä. Tällä kertaa PeePeen kotiluolaan Tesoman Palloiluhallin Halloween-bileisiin matkaa päävalmentaja Eemeli Jokisen luotsaama, perinteikäs Espoon oma futsal-ylpeys eli GFT. PeePeen tulokaspelaajaa Kalle Hasaa siteerattuna ”Jokainen on pakko syttyä, kun pelataan lauantain iltaottelussa ja mökissä on porukkaa lauteilla”.

PeePee lähtee siis otteluun tappio niskassa ja sarjatilanteessa se on edelleen sijalla 11. taulukon näyttäessä neljää sarjapistettä (kuuteen otteluun saldolla 1-0-1-4). Edellisottelussa isäntänä toiminut PJK johti ottelua jo 3-0, mutta PeePee sai lopulta kirivaiheen päälle. Se alkoi kuitenkin liian myöhään ja PeePee-lauma pääsi ottelussa vain maalin päähän ja loppulukemat oli näin 3-2. PeePeen maaleista ottelussa vastasivat Jussi Rasva ja Ville Puustinen, joka osui jo toisessa ottelussa peräkkäin.
Vierailija GFT puolestaan majoittaa taulukon sijan 7 ja espoolaisilla on kasassa 7 sarjapistettä niin ikään kuuden pelatun ottelun jälkeen (saldolla 2-1-0-3). Alla heillä on makoisa 3-6 vierasvoitto Kemistä, jossa ykköstahtipuikkoa heilutti joukkueen tämänhetkinen ykköspyssy Ari Makowski kahdella täysosumalla.

Vierailija GFT:n alkukauden tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Ari Makowski (4+3), Ville Vähäkoitti (1+3) ja Tom Korolainen (2+1) sekä tunnettu lajilegenda Panu Autio (3+0).

PP-70 on kärsinyt hieman maalinteko-ongelmista alkukaudella ja joukkue onkin koko liigan vähiten maaleja tehnyt joukkue kuuden ottelukierroksen jälkeen (9 tehtyä osumaa). Joukkueen tehokkain maalipyssy on järkälemäinen target Matias Hovi, jolla on kolme kenkälaatikkoa kauden avausotteluihin tehtynä. Aikaisemmin mainittu Ville Puustinen komppaa perässä kahdella täyskihautuksella. Maaleja pitäisi kuitenkin syntyä enemmän ja viikonlopun ottelua olisi hyvä paikka aloittaa kohentamaan maalilukemia. PeePeen riveistä puuttuu ottelusta alkukauden tehokkain pelaaja Joona Valkama, joka sovittaa vielä pelikieltoaan. Myös puolustuspelin luottoratsu Pyry Haanpää on sivussa pelikiellon vuoksi. Onneksi kuitenkin itsevarma Pauli Pylvänäinen alkaa olla täydessä pelikunnossa ja ennakoikin tulevaa ottelua myös Facebook-sivullamme. Haastettelu on lisäksi katsottavissa etusivullamme.

Futsal-teema: GFT:n riveissä on useita maajoukkueen mukana olevia pelaajia (Koivumäki, Korolainen, Autio). Kannattajia neuvotaan seuraamaan kyseisiä pelaajia ja miettimään mitkä ominaisuudet tekevät heitä maajoukkuepelaajia.

Tervetuloa tänään Tesomalle kannustamaan PeePee voittoon!

PP-70 vs GFT (Espoo)
La 4.11  Klo 18:00
Tesoman Palloiluhalli
Liput 7/4 euroa.