PJK parempi viikonloppuna

PeePee jäi viikonloppuna ilman pisteitä vierailultaan Pirkkalaan, kun Esa Saarisen ja Jussi Rasvan paluu entiseen kotihalliinsa ei sujunut aivan käsikirjoituksen mukaan. PJK rokotti taululle johtolukemat, kun peli ei ollut ehtinyt vanheta edes minuuttia. Tässä kohtaa PeePee kaipasi todellista herättelyä, mutta jatkuvat huonot syötöt ja hitaat ratkaisut johtivat siihen, että PeePee ei koko ensimmäisellä puoliajalla päässyt tosissaan koettelemaan PJK-vahti Kangasta – maalipaikoille pääseminen tuntui jälleen ylitsepääsemättömältä esteeltä. PJK:lla ei ensimmäisellä puoliajalla ollut enää vaarallisia paikkoja, mutta aivan puoliajan loppuhetkillä Kalle Strömberg pääsi kääntymään noin 7 metriä maalista ja sijoitti pallon tarkasti alakulmaan ohi Esa Saarisen. Puoliajalle mentiin siis pirkkalalaisten 2-0 johdossa.

Toiselle puoliajalle PeePee lähti hallitsemaan peliä, mutta valitettavasti maalipaikoille murtautuminen oli edelleen haastavaa pallonhallinnasta huolimatta. Ottelun 24 minuutilla nähtiin voittomaaliksi muodostunut 3-0 osuma kun pallo pelattiin maalivahdin alueelle ja PeePee kapteeni Markus Säde epäonnekseen ohjasi pallon omaan maaliin. Tähän tilanteeseen PeePee-valmennus reagoi nopeasti ja reikäpaidalle siirryttiin, kun toista puoliaikaa oli jäljellä 12 minuuttia. Viisikko pyöritti peliä mallikkaasti ja PJK joutui puolustuskannalle. Pallo liikkui kuitenkin liiaksi muodon ulkopuolella ja maalipaikoille päästiin jälleen liian harvakseltaan. Parhaat paikat muodostuivat Jussi Rasvalle ja Pauli Pylvänäiselle, mutta molempien kudit suuntautuivat yli maalin.

PeePeen kavennus nähtiin vajaa kaksi minuuttia ennen ottelun loppua. Ville Puustinen syötti pallon Jussi Rasvalle, joka pommitti pallon kärkkärillä alakulmaan lähes puolesta kentästä. Hetki tästä ja Ville Puustinen oli jälleen kaunistelemassa tehojaan. PJK:n prässi purettiin nopeilla siirroilla ja ”Pusulle” pelattiin tuhannen taalerin paikka takatolpalle ja tilanne oli jo 3-2. Tähän nousu kuitenkin tyrehtyi ja momentumia ei saatu jatkettua tasoitukseen asti. PeePee jatkaa siis sarjassa 4 pisteellä sijalla 11. Ensi viikonloppuna lauantaina 4.11. klo 18:00 Tesoman parketille vastaan asettuu GFT ja tuolloin PeePeen jatkaa jälleen voittojen metsästystä. Tervetuloa paikan päälle!