PeePee lähtee viikonloppuun jahtaamaan toista peräkkäistä voittoa!

Punapaitainen PeePee-lauma palaa jälleen futsal-parketeille pienen tauon jälkeen, kun pelit jatkuvat taas viikonloppuna. Tiedossa on vierasottelu, mutta matkustaa ei tarvitse kauaksi, sillä nälkäinen PeePee suuntaa Pirkkalaan kotijoukkue PJK:n vieraaksi.

PeePee sai siis viime ottelussa vihdoin avattua voittotilinsä, kun toissaviikonloppuna Tesoman palloiluhallissa kotijoukkue tuuletti 2-1 voittoa erittäin tulisen kamppailun päätteeksi. FC Kemi kaatui siitäkin huolimatta, että peräti kaksi kotijoukkueen pelaajaa (Valkama ja Haanpää) ajettiin ottelusta isoista ovista ulos suorilla punakorteilla. Näin ollen kaksikko missaa tämän viikonlopun PJK-kohtaamisen. Kemi-ottelun maaleista vastasivat isot target-pelaajat eli Matias Hovi ja Ville Puustinen.

Lauantain ottelussa kotijoukkueena toimiva PJK lähtee viikonloppuun puolestaan tappio niskassa, sillä pirkkalalaiset hävisivät Pirkanmaan paikallismittelössä Ilvekselle hyvästä esityksestä huolimatta lukemin 4-6. PJK:n tehopelaajana ottelussa hääri Atte Ekholm kahdella täysosumalla.

Ennen kamppailua kotijoukkue PJK majailee sarjataulukon sijalla 9., kun taas vierailijana toimiva PP-70 on sarjassa sijalla 11. Joukkueiden välillä on kuitenkin vain yksi sarjapiste, joten viikonlopun kamppailussa on luvassa isoja ja tärkeitä sarjapisteitä.
PJK:n alkukauden tehokkaimmat pelaajat ovat olleen Antti Ala-Myllymäki (3+2), Atte Ekholm (4+0) ja aikaisemmin Ilvestä edustanut Timor Inapshba (2+2). Tämän kolmikon kanssa PeePeen täytyy olla lauantain ottelussa tarkkana. Puolestaan Peepeen tehokkaimmat ovat olleet Joona-Petteri Valkama (0+4), Matias Hovi (3+0) ja Markus Säde (1+1).

Ottelun alaisia tunnelmia kertovat meille tällä kertaa Vili Karoskoski ja Jussi Rasva. Haastattelun voitte katsoa etusivultamme tai Facebook-sivultamme.

PJK  vs  PP-70
Lauantai 28.10  Klo 15.00  Pirkkala LT