Peepee kauden ensimmäiseen derbyyn avausvoitto mielessä

Liigakauden 2017-2018 ensimmäinen Tampereen derby palloillaan tulevan viikonlopun lauantaina, kun isäntänä toimiva Ilves FS ja PP-70 iskevät yhteen Tesoman palloiluhallissa. Derbyottelut ovat tunnettuja siitä, ettei aikaisemmilla otteluilla ja tuloksilla ole väliä, vaan näissä otteluissa voi aina sattua ihan mitä tahansa. Panoksena on Tampereen herruus!

Joukkueet lähtevät lauantai-iltapäivän taistoon päinvastaisista lähtökohdista. Kotijoukkueena toimiva Ilves on kauden ensimmäisten otteluiden jälkeen sarjassa toisena, kun taas punapaitainen Peepee on sarjan hännänhuippuna ainoastaan yhdellä sarjapisteellä. Peepee on hävinnyt kaikki kauden kolme otteluaan (SoVo:a vastaan kerätty yksi piste), kun taas Ilves on neljästä ottelusta kerännyt kaksi voittoa ja kaksi rankkarikilpatappiota.

Peepeellä on alla ruma 6-0 vierastappio Vaasasta Ruutupaitojen vieraana ja viikonloppuna olisi punapaidoilla tarkoitus pestä kasvot. Ilves niin ikään hävisi edellisen ottelunsa, kun Leijona Futsal otti 3-4 voiton rankkarikilpailun päätteeksi.
Peepeen maalihanat ovat alkukaudesta ollut tukossa ja joukkue on tehnyt vain kolme täysosumaa (Hovi, Säde ja Sipilä maalintekijöinä). Tehokkain pelaaja on ollut kahdella maalisyötöllä Joona Valkama. Ilvekseltä puolestaan tunnetusti löytyy ratkaisijoita laajalta rintamalta. Alkukauden tehopelaajana on kunnostautunut Tomi Lahtinen, joka on takonut neljään otteluun tehot 4+2.

Ottelu nähtävissä myös suorana Futsal-Liiga.tv:n kautta.

Ilves FS  vs  PP-70
14.10 Klo 16:00
Tesoman palloiluhalli