PeePee jäi Vaasassa Ruutupaitojen jalkoihin

PeePee ei saanut sunnuntaina avattua pistetiliään Ruutupaitojen vieraana, vaan joutui nöyrästi poistumaan paikalta 6-0 (3-0) tappio niskassaan. Maalinteko-ongelmat vaivasivat PeePeetä siis jälleen ja Ruutupaidat käyttivät tilan sekä paikkansa tehokkaasti.

Ruutupaidat siirtyi johtoon ottelun toisella minuutilla kun Ludwig Sigfried lähetti pallon kentän keskustasta kohti maalia ja maalin edestä liikkunut pelaaja onnistui hämäämän riittävästi, jotta tulostaululle voitiin kirjata Ruutupaitojen maali. Toinen osuma tuli sivurajapotkusta. Ennakkoon vaarallisena tiedettyä rajapotkua ei onnistuttu blokkaamaan, vaan Lauri Karri onnistui helposti ohjaamaan pallon takatolpalta tyhjiin. Kolmas maali syntyi myös sivurajasta – pallo toimitettiin maalille ja pelaajista kimpoillen löysi matkansa maalin perukoille. PeePee onnistui luomaan ottelussa tukun loistavia maalipaikkoja – viimeinen silaus kuitenkin puuttui ja onnistuneet yritykset kotijoukkueen maalilla hurmoksessa pelannut Jukka Pylväinen esti säilyttäen nollansa.

PeePee onnistui luomaan ottelun toisella puoliajalla myös hyviä hyökkäyksiä Ruutupaitojen keskittyessä puolustamiseen. Tilanteen vaatiessa PeePeen oli nostettava prässiä ja se yhdessä heikon ennakoinnin kanssa johti lopulta Ruutupaitojen helppoon 4-0 maaliin. Loput maalit Ruutupaidat onnistui tekemään PeePeen pelatessa reikäpaidalla. Ottelun parhaina palkittiin PeePeestä Markus Säde ja Ruutupaidoista Matias Träskbäck.

Päätä tässä ei kuitenkaan kannata painaa pensaaseen – PeePee lähtee tulevana viikonloppuna jahtaamaan avausvoittoaan tutulle Tesoman parketille, jossa ensin lauantaina vieraillaan Ilveksen vieraana ja sunnuntaina vahvasti kotipelinsä aloittanut Kemi vierailee Tampereella. Seuraava kotipeli on siis Sunnuntaina 15.10 klo 14.00.