SoVo lopulta parempi PeePeen kotiavauksessa

Perjantai-iltana Tesoman Palloiluhallin parketilla pelattiin viihdyttävä ja vauhdikas ottelu, joka oli samalla kotijoukkue PP-70:n kauden avausottelu. Vieraaksi Somerolta saapunut SoVo tarjosi kovan vastuksen ja poistuikin lopulta voittajana jatkoajan päätteeksi. Loppulukemat ottelusta kirjattiin lopulta 2-3 ja. (2-2).

Vierasjoukkue SoVo hallitsi avausjaksoa ja varsinkin nelikon Gela-Voca-Bushi-Karjalainen kautta SoVo sai luotua maalipaikkoja. Tämä kentällinen iskikin ottelun avausmaaliin noin viiden minuutin kohdalla, kun Xhevdet Gelan vasemman jalan laukaus vasemman laidan puolelta upposi takakulmaan ohi PeePee-veskari Jani-Petteri Soinisen. Jakson puolen välin tienoilla toinenkin osuma oli todella lähellä, mutta Peepeen onneksi pallo osui vain ylärimaan ja lopulta maali varjeltui.
Kuitenkin noin kolme minuuttia ennen jakson loppua SoVo pääsi iskemään illan toisensa, kun Kari-Pekka Koivunen pelasi paikan ja Mikko Matinaro pääsi viimeistelmään 0-2 lukemat taululle. Näistä lukemista lähdettiin tauolle, vaikka kotijoukkue PeePeelläkin oli paikkansa kaventaa avausjaksolla.

Toiselle jaksolle tuli sisuuntuneempi ja nälkäisempi punapaitainen kotijoukkue, joka otti toisen jakson hallintaansa. Ajassa 26.31 Matias Hovi ohjasi vasurillaan Joona Valkaman syötön maaliin ohi hölmistyneen SoVo-veskari Marko Laaksosen. Kavennusmaalin jälkeen SoVo loi tukun todella hyviä maalipaikkoja, mutta PeePee-maalivahti Soininen esitti lukuisan paraatipelastuksen ja piti kotijoukkueen pelissä mukana. Soinisen torjuntojen ansiosta Peepee sai momentumin haltuunsa ja ajassa 35.07 tasoitus näki päivänvalon. Vili Karoskoski pelasi pallon PP-kippari Markus Säteelle ja Säde laukoi pallon Laaksosen jalkovälistä maaliin ja näin ollen tasoitti ottelun. Ennen tasoitusta PP:n avausosuman ohjannut Hovi oli saanut pallon ylärimaan ja tasoituksen jälkeen SoVo-puolustus ohjasi pallon oman maalinsa ylärimaan, mutta lisämaaleja ei varsinaisella peliajalla enää nähty.

Peli siirtyi jatkoajalle, jossa ajassa 41.42 syntyi ottelun ratkaissut maali. Jälleen kerran Kari-Pekka Koivunen teki esityön ja laukoi pallon maalille vasemmalta laidalta ja illan toisen osumansa iskenyt Mikko Matinaro ohjasi pallon maaliin aivan maalin edestä.
Peepee haki tasoitusta vimmatusti ilman maalivahtia koko loppu jatkoajan, mutta lisämaaleja ei enää nähty. Markus Säde sai parhaimman paikan vajaa minuutti ennen loppua, mutta Laaksonen SoVo-maalin tolppien välissä venyi ”gamesaver”- torjuntaan.

Näin ollen vierasjoukkue SoVolle niukka voitto jatkoajan jälkeen lukemin 2-3.

Ottelun parhaina palkittiin kotijoukkueelta Markus Säde ja vierasjoukkueelta Mikko Matinaro.

Mikäli olit ottelussa paikan päällä, niin vastaisitko linkin takaa löytyvään kyselyyn. Vastaaminen vie noin 2 minuuttia ja pyrimme tulosten pohjalta parantamaan ottelutapahtumiamme ja tekemään niistä kokonaisvaltaisesti parempia.

Kyselyyn pääset klikkaamalla tästä.

Kiitos kun autat meitä tekemään ottelutapahtumasta paremman!