Otteluennakko PP-70 – SoVo – 29.9. klo 18:30

Punapaitainen kotijoukkue pääsee vihdoin perjantaina aloittamaan oman uuden liigakautensa, kun kotijoukkueen vieraaksi Tesomalle saapuu Someron ylpeys SoVo. Tesoman Palloiluhallin kiiltävällä parketilla nälkäinen Peepee-lauma lähtee haastamaan viime kaudella lopulta neljänneksi (runkosarjan 5.) sijoittunutta SoVo-nippua .

PeePee lähtee kamppailuun ilman suurempia poissaoloja – sivussa on ainoastaan viime kaudelta voimaan jäänyttä pelikieltoa kärsivä Pauli Pylvänäinen. Pelaajatilanne on siis hyvällä mallilla ja harjoituksissa on onnistuttu tekemään oikeita asioita. Näin näkee myös joukkueen kapteeni Markus Säde. Kapteenimme ja Mikko Ala-Hakunin mietteisiin voitte tutustua Facebook-sivultamme. Haastattelussa saattaa myös vilahtaa vinkkejä siitä keihin katsojien kannattaa tulevalla kaudella kiinnittää huomiota kun taas loppukaudesta äänestetään kauden Tulokasta.  Toimituksen valintana kannattajia suositellaan kiinnittämään perjantaina huomiota harjoituspelien maalikuninkaan Kalle Hasan (#21) otteisiin, joka nousi liigamiehistöön PeePeen kakkosjoukkueesta viime kauden päätteeksi.

SoVo lähtee kauteen hakemaan menestystä tuttujen nimimiesten johdolla.  Niin Gezim Voca, Arber Istrefi ja Xhevdet Gela ovat jokainen koko liigan mittapuulla kunnon tekijämiehiä. Kaksi ensin mainittua hurjasteli tehot 2+0 ja 1+4 kauden alla ottelussa Musa Futsalia vastaan, jolla varmistui SoVolle TUL-mestaruus 2017. Tehokaksikosta Istrefi on ottelusta kuitenkin varmuudella sivussa samasta syystä kuin Pylvänäinen. Joukkueen riveissä pelaa PeePeen ystäville myös tuttu nimi, sillä PeePeen jalkapallojoukkueesta tuttu Pekka Karjalainen pukee tälläkin kaudella SoVo:n pelipaidan ylleen.

Futsal-Teema: Ottelussa voidaan ennakolta olettaa nähtävän reilusti vauhtia ja taidokkaita suorituksia. PeePee suositteleekin katsojia seuraamaan erityisesti systemaattista 1-vs-1 -tilanteiden hakemista.

PeePee haluaa lisäksi onnitella Janne Koskista ja Anne Tuomista PP-70 Futsalin sivuilla olleen kausikorttiarvonnan voittamisesta. Molemmat voivat lunastaa voittamansa kausikortin PeePee:n-kotiottelusta.

Tervetuloa paikan päälle!

Perjantai 29.9.   Klo 18.30
PP-70  vs  SoVo (Somero)
Tesoman Palloiluhalli

Liput 7 euroa. Opiskelijat ja eläkeläiset 4 euroa. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.

Kausikortit myös myynnissä hintaan 60€ (Opiskelijat ja eläkeläiset 40€). Kausikortteja on myynnissä ottelutapahtumissa ja suoraan pelaajilta.

Ottelun jälkeen PeePeen kotisivuilla ja Facebookissa julkaistaan lyhyt kysely ottelutapahtumasta. Vastaaminen vie noin 2 minuuttia. Kiitos kun vastaatte kyselyyn ja autatte meitä parantamaan ottelutapahtumiamme.