PeePee kohtaa Riemun päätöskierroksella

Lauantaina pelataan Futsal-Liigan jännittävä päätöskierros. Vain sarjan voittaja sekä putoaja ovat selvillä, mutta muissa sijoissa voi tapahtua liikehdintää. Näin kaikissa otteluista on ainakin jonkinlainen panos.

Suurin panos lienee ottelussa Riemu – PP-70. Pelin henki on selvä: Voittaja pudotuspeleihin. Jos tarkkoja ollaan, niin PeePeelle riittää myös yksi piste eli tasapeli varsinaisen peliajan päätteeksi. Puolestaan Riemulla saattaa lisäksi olla vaara joutua karsintaan, jos muut ottelut sopivasti päättyvät. Mutta viimeisen pudotuspelipaikan nappaa joka tapauksessa jompikumpi näistä joukkueista.

Molemmat joukkueet ovat varmasti hyvin latautuneita lauantai-illan otteluun. Nyt ei edellisillä peleillä tai aiemmilla keskinäisillä kohtaamisilla ole merkitystä. Kummalla joukkueella kantti kestää paineessa ja kumpi pystyy pelaamaan paremmin sitä kuuluisaa omaan peliään, se joukkue on erittäin lähellä voittoa.

Ottelu pelataan Jyväskylän Monnarilla lauantaina 11.3. klo 18.00 alkaen. Ottelua voi seurata myös Futsal-LiigaTVsta osoittesta https://www.futsal-liiga.tv/index.php/riemu