Runkosarja päättymässä – Jännitys tiivistyy!

Lauantaina runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan PeePee kohtaa Sievi FS:n Tesoman Palloiluhallissa klo 18.00. Ulkona on jo kevään merkkejä ja peleissäkin panokset ovat sen mukaiset.

Näistä joukkueista PeePeen panokset ottelussa ovat huomattavasti kovemmat. Kun kaksi kierrosta runkosarjaa on jäljellä, joukkue on sarjassa sijalla 8 ja voitolla tästä ottelusta se voisi jopa varmistaa historiallisen pudotuspelipaikan. Nimittäin Ruutupaidat ovat lähimpänä  9. sijalla ja 4 pistettä PeePeetä jäljessä. Ruutupaidoilla on tosin kolme ottelua jäljellä. Lauantaina pelataan myös Ruutupaitojen ja Riemun välinen peli, joka on näiden molempien joukkueiden playoff-haaveiden kannalta hyvin tärkeä. Ja tietenkin myös PeePeen kannalta.

Sievi puolestaan on jo varmistanut runkosarjan voiton, joten heillä ei ole ottelussa aivan vastaavaa panosta. Äärimmäisen kova joukkue on tietenkin kyseessä. Se voitti nyt runkosarjan neljännen kerran peräkkäin ja on kaksinkertainen mestari. Viime aikoina Sievillä on ollut avainpelaajien poissaoloja loukkaantumisten takia, mutta he ovat ilmeisesti toipumassa täyteen iskuun. Sievin pelaajat miehittävät Liigan pistepörssin kärkipäätä: Rami Tirkkonen 27+9, Joni Pakola 18+17, Nicola Erceg 11+21.

Nyt jos koskaan kannattaa tulla hallille kannustamaan PeePee voittoon ja playoffeihin!

HUOM! Huomaathan muuttuneen alkamisajan klo 18.00. Mm kausikorteissa on painettuna aikaisempi alkamisaika.

Kahvio avoinna hyvissä ajoin ennen ottelun alkua!
Aikuiset 7 euroa
Opiskelijat ja eläkeläiset 5 euroa
Alle 16v. ilmaiseksi