PeePee kohtaa Ruutupaidat lauantaina

PP-70 kohtaa Futsal-Liigassa lauantaina klo 14.00 Ruutupaidat Vaasasta Tesoman Palloiluhallissa. Kyseessä ei olekaan mikä tahansa ottelu, vaan kyseessä on isot panokset mm. koskien playoff-paikkoja!

Nimittäin Ruutupaidat ovat sijalla 8 sarjataulukossa eli viimeisellä playoff paikalla. PeePee puolestaan on heti perässä sijalla 9 vain 2 pistettä Ruutupaitojen takana. Ruutupaidoilla on tosin yksi peli vähemmän pelattuna, mutta voitolla kumpikin joukkue on ison askeleen lähempänä kevään playoffeja.

Ruutupaidat on hävinnyt pari viimeistä peliään melko suurinumeroisesti. Oletettavaa kuitenkin on, että nyt Ruutupaidat tulee aivan uudella draivilla Tesomalle. Lisäksi Ruutupaitojen loppuohjelmakaan ei ole kovin helppo. PeePee on puolestaan pelannut alkuvuoden tasaisia pelejä, mutta tuloksena on ollut maalin parin tappioita. Nyt olisi hyvä ja tarkeä paikka kääntää peli voitoksi. Molemmilla joukkueilla on yksi pelikielto. Ruutupaidoilla pelikieltoa kärsii Ludwig Siegfrids ja PeePeeltä Tero Intala


Tule siis kannustamaan PeePee voittoon lauantaina klo 14.00 Tesoman Palloiluhallissa!