Lauantaina paikallispeli Tesomalla!

Futsal-Liiga jatkuu lauantaina ja PeePeellä on vieraspeli. Tällä kertaa vieraspeli onkin erityisen lähellä, kun PeePee kohtaa Ilves FSn Tesoman Palloiluhallissa klo 15.00

PeePee voitti Ilveksen syksyllä pelatussa derbyssä tasaisen taiston ja rankkareiden jälkeen. Ilveksellä lienee tuosta pelistä reilusti hampaankolossa. Ilves on saanut peliään syksyä paremmin rullaamaan ja on kivunnut sarjataulukossa jo sijalle neljä.

PeePeen kautta on leimannut epätasaisuus. Juuri tuon edellisen Ilves-voiton jälkeen PeePee romahti seuraavana päivänä KaDylle 3-8 lukemin. Puolestaan pari viikkoa sitten KaDy oli tiukoilla PeePeen kanssa voittaen lopulta jatkoajalla. Sunnuntaina PeePeen otteet eivät olleet ollenkaan samalla tasolla ja PJK haki 4-3 voiton Tesomalta. Lauantaina kaivattaisiinkin taas selvää tasonnostoa ja lisää pisteitä.

Juuri tuossa dramaattisessa PJK-ottelussa saivat Tero Intala ja Pyry Haanpää punaiset kortit ja seuraavat pelin näin ollen katsomosta käsin. Muuten PeePeen joukkue on iskukykyisessä kunnossa. Todennäköisesti kapteeni Markus Säde tekee paluun kokoonpanoon pitkan polvivamman jäljiltä.

Luvassa on tiukka taistelu. niin kuin Derbyt ovat aina olleet. Vauhtia, tapahtumia ja katsottavaa tulee riittämään!

Tervetuloa siis paikanpäälle Tesoman Palloiluhalliin lauantaina klo 15.00!  Huomaathan, että ottelu on Ilveksen kotiottelu, joten PP-70:n kausikorteilla ei pääse sisään.