Tesomalla tuplapelit viikonloppuna

Länsi-Tampereen ylpeys PP-70 palaa kotiparketillensa Tesoman palloiluhalliin miltein parin kuukauden tauon jälkeen, kun PeePeellä on luvassa kahden kotiottelun viikonloppu. Lauantaina Tesomalle vierailemaan saapuu Sergei Korsunovin tähdittämä KaDy Jyväskylästä ja sunnuntaina on luvassa Pirkanmaalaista derbyhenkeä, kun PJK vierailee Tesomalla.

Peepee lähtee viikonlopun kamppailuihin sarjataulukon sijalta 9. ollessaan vain kolmen pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikkaan oikeuttavasta sijasta. Kotijoukkue starttasi uuden vuoden pari viikkoa sitten vieraissa Leijona Futsalia vastaan, jonka Leijona voitti lukemin 5-3. PeePeellä on viimeiseen kuuteen otteluun alla vain yksi voitto, joten joukkue lähtee todenteolla pisteiden metsästykseen, jottei playoffpaikat karkaa liian kauaksi.

Viikonlopun vierailijat, KaDy ja PJK, puolestaan lähtevät viikonloppuun sarjasijoilta 4. (27 pisteellä) ja 11. (8 pisteellä). Kauden aikaisemmissa kohtaamisissa syyskaudella KaDy oli tyly isäntä kotonaan ja kaatoi PeePeen Sergei Korsunovin johdolla peräti lukemin 8-3. Korsunov kuritti tuolloin ex-seuraansa hattutempulla ja maalisyötöllä.

PJK:ta vastaan PeePee puolestaan kävi tiukan kamppailun, joka lopulta päättyi punapaitojen 5-4 voittoon voittomaalikilpailun jälkeen. PeePee lähtee KaDya vastaan liikkeelle varmasti sisuuntuneena ja viikonloppuna nähtäneen varmasti kaksi tiukkaa ja hyvätasoista futsal-kamppailua!

KaDyn joukkueesta voisi nostaa useammankin pelaajan esiin, mutta viikonlopun suurimman huomion vie ex-PeePee Sergei Korsunov (tämän kauden tehot 8+8, pistepörssin sijalla 13.), joka saapuu pelaamaan ensimmäistä kertaa vierailijan pelipaidassa PeePeen kotiyleisön eteen. Lauantain ottelua onkin mainostettu Segen kotiinpaluuna ja ottelun oheisohjelmana on pientä extraa.

Sunnuntain vierailija PJK:lta puolestaan ’kiinnitä katseesi’ –valinta kohdistuu Miikka Möröön, joka on hienosti Futsal-liigan pistepörssin sijalla 15. tehoilla 8+7.

Lauantai 21.1. Kello 14:00 PP-70 vs KaDy (Jyväskylä)

Sunnuntai 22.1 Kello 18:00 PP-70 vs PJK (Pirkkala)