Leijonat voittoon lauantaina

PeePee avasi vuoden 2017 pelit lauantaina Akaassa Leijona Futsalin vieraana. Vierasjoukkueella oli vuoden alkuun muutamia merkittäviä poissaoloja. Korttitilin täytyttyä GFT-pelissä pelikieltojaan kärsivät Matias Hovi sekä Pauli Pylvänäinen. Valitettavasti joukkueessa pyörivä flunssapöpö tipautti myös Tero Intalan pois pelaavasta kokoonpanosta. Myös pari muutakin pelaajaa kärsivät vielä flussan oireista.

Joka tapauksessa PeePee sai jalkeille kaksi pelaavaa kenttää. Leijonat otti kuitenkin ottelun komentoonsa ja PeePeen oli tyydyttävä enemmän puolustamaan. Serbi Dusan Milojevic avasi maalisaldon 6 minuutin kohdalla. Tämän jälkeen puoliaikaan mahtui pari helpohkoa maalia. Ensin Leijona-pelaaja kaatui väännössä kutosen rajoilla ja tuomari vihelsivätkin vaparin sijaan rankkarin. Tämän iski maaliin Jussi Nyström. 15 minuutin kohdalla PeePeelle sattui pieni vaihtovirhe ja Leijonat pääsivät tuikkaamaan itsensä jo 3-0 johtoon.

Puoliajan lopulla PeePee pelasi itseään vielä peliin mukaan. Jerry Sipilä laukoi laidasta maalille ja Mikko Ala-Hakuni oli liukumassa palloa sisään. Maali merkittiin kuitenkin Leijonien omaksi maaliksi.  Valitettavasti lopussa Leijonat pääsi vielä 4-1 taukojohtoon.

Toiselle puoliskolle PeePee tuli sisuuntuneena. Varsinkin kaksikko Mikko Ala-Hakuni  – Lauri Savolainen löysivät toisensa. Ensin Savolainen siirsi targetin paikalta Ala-Hakunille, joka ampui maaliin. Muutamaa minuuttia myöhemmin duo toimi taas. Savolainen laukoi vaparista pallon maalille ja Ala-Hakuni ohjasi maaliin ja 4-3 tilanteen.

Tämän jälkeen ottelu tasaantui. PeePeelläkin oli pari hyvää paikkaa tasoittaa ottelu, mutta maalia ei saatu aikaan. Käytännössä ottelun ratkaisun ampui Jussi Nyström hienolla volley-vedolla. PeePee ei päässyt enää kaventamaan ja lentävällä maalivahdilla ei myöskään saatu maalia, joten pisteet jäivät Akaaseen 5-3 lukemin.

PeePeen paras oli Mikko Ala-Hakuni 2+0 tehoilla ja vahvasti mukana myös kolmannessa maalissa. Leinojien parhaana palkittiin Jussi Nyström.

PeePeen vuoden ensimmäiset kotiottelut pelataan kahden viikon päästä  21 – 22.1.2017.  Silloin kotiottelut siis sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina vastassa KaDy ja Sergei Korsunov. Sunnuntaina vieraana on puolestaan PJK.