Futsal-Liiga palaa joulutauolta

Futsal-Liiga palaa kolmen viikon tauolta ja PeePee aloittaa vuoden 2017 pelit lauantaina. Silloin ohjelmassa on vierasottelu Pirkanmaalla Akaassa Leijona Futsalia vastaan.

Leijona Futsalin syksy sujui hyvin ja joukkue onkin sarjassa kakkostilalla. Leijonien hyvän syysvireen sai tuntea myös PeePee, sillä lokakuun alussa Tesomalla Leijonat latoi tauluun lukemat 2-7. PeePee puolestaan on keikkunut pudotuspeliviivan tuntumassa ja onkin joulutauolta tullessa juurikin sijalla 8. tasapistein Ruutupaitojen kanssa.

Lauantain pelissä Leijonat on selkeä ennakkosuosikki. Molemmilla joukkueilla on kuitenkin useampia poissaoloja, jotka saattavat sekoittaa pakkaa. PeePeeltä ovat poissa korttitilin täytyttyä pelikieltojaan kärsivät Matias Hovi sekä Pauli Pylvänäinen. Leijonien puolella pelikieltoa kärsii Jirka Järvi ja lisäksi ulkomaisvahvistus Jovan Stankovic sekä maalivahti Mikko Ananin kärsivät pidempiaikaisista loukkaantumisista.

Lauantain peli alkaa klo 14.00 ja se on katsottavissa Futsal-liigaTV:ssa https://www.futsal-liiga.tv/index.php/leif

PeePeen vuoden ensimmäiset kotiottelut pelataan kahden viikon päästä  21 – 22.1.2017.  Silloin kotiottelut siis sekä lauantaina että sunnuntaina.