Lauantaina vastassa GFT

Liigaa jatketaan taas lauantaina. Viime viikonloppuna PeePee haki hienon voiton viime kauden pronssimitalistista SoVosta 2-0 lukemin. Tänä lauantaina vastassa on SoVon viime kevään pronssipelin vastustaja GFT.

GFT on aloittanut kauden odotuksiin nähden yskähdellen. Menestymään tottunut seura on yllättyen  viihtynyt alkukauden enimmäkseen pudotuspeliviivan alapuolella. Nyt GFT on jo seitsemäntenä juuri PeePeen edellä. Ja odotettavissa toki on, että maju-tähdet Panu Autio ja Miika Hosio hinaavat joukkueensa kevään pudotuspeleihin.

PeePeellä otteet ovat vaihdelleet syksyn mittaan. Hyvät pelit ja vähän nihkeämmät esitykset ovat vaihdelleet vuorotellen ja voitoissa sekä tappioissa ei ole sarjataulukkoon vilkuiltu. Esimerkkinä viime pelien Riemu-tappio kotona ja toisaalta SoVo-voitto vieraissa. Uudistuneen joukkueen, loukkaantumisten ja muiden poissaolojen taakse voi kätkeytyä, mutta otteisiin pitää saada varmuutta, jotta nokka pysyy pudotuspeliviivan yläpuolella.

Lauantain peli onkin jännittävä, sillä sarjataulukossa joukkueiden ero on vain yksi piste. GFT on toki iso suosikki kotonaan, mutta PeePee lähtee haastamaan. PeePeen akilleen kantapääksi näyttää muodostuneen polvet, sillä erilaisten polvivaivojen takia Markus Säde, Vili-Atte Mäkinen ja Tommi Puronaho ovat poissa lauantain pelistä.

Ottelu alkaa lauantaina Espoossa klo 15.00 ja se on nähtävissä Futsal-Liiga Tv:ssä https://www.futsal-liiga.tv/index.php/gft