PeePee voitti SoVon vieraissa

Futsal-Liiga kääntyi toiselle kierrokselle ja lauantaina PP-70 kohtasi SoVon vuorostaan vieraissa.

Liigan kärkipäässä viihtynyt SoVo oli hävinnyt jo kolme ottelua peräkkäin ja janosi voittoa. PeePee on puolestaan keikkunut kauden pudotuspeliviivalla, joten vieraspisteet olisivat sillekin kullan arvoisia.

Someron pienen kentän odotettiin tuovan tiukkaa, tiivistä ja taistelevaa futsalia. PeePeellä varsinkin oli verkot soineet viime peleissä omissa, joten joukkue lähti otteluun selvästi puolustuspeli edellä.

Ensimmäinen puoliaika olikin juuri sitä mitä tilattiin. PeePee puolusti tiiviisti ja hyydytti SoVon taiturit uhrautuvalla pelillään. Itse asiassa PeePee rakenteli hyökkäyksiäkin varsin mallikkaasti ja jakson parhaat maalipaikatkin oli PeePeellä. Someron maalivahdin Joonas Puolamäen muutama näyttävä torjunta esti kuitenkin maalit. Kumpikaan joukkue ei saanut maalia aikaan ja tauolle siirryttiin ympäripyöreissä 0-0 lukemissa.

Toisen puoliajan  PeePee aloitti vahvasti. Ensin Tero Intalan kova laukaus pomppasi yläriman ja maaliviivan kautta takaisin kentälle. Hetkeä myöhemmin. Matias Hovi pääsi laidasta riiston jälkeen puolittain karkuun, syötti kuitenkin vielä takatolpalle ja Jonna-Petteri Valkama pääsi iskemään PeePeen 1-0 johtoon.

Jakson puolivälissä SoVo alkoi saamaan otetta ja ottamaan hiukan riskiäkin. SoVon huono viimeistely tai Roope Hakulisen huipputorjunnat pitivän PeePeen maalin puhtaana. Muutama minuutti ennen loppua SoVo alkoi pelaamaan lentävällä maalivahdilla, mutta PeePee pääsi hyvin häiritsemään ja SoVon yritys jäi tuloksettomasti.

Minuutti ennen loppua tuli ottelun lopullinen ratkaisu. Pallo pelattiin Matias Hoville kutosen kaarelle ja Matias väänsi väkisin pallon SoVon verkkoon ja taululle 2-0 lukemat. Tämänkin jälkeen SoVo pääsi maukkaalle paikalle, mutta Roope Hakulisen nolla pysyi.

PeePeelle siis hienot vieraspisteet! Ottelun parhaina palkittiin Someron maalivahti Joonas Puolamäki sekä PeePeeltä Joona Valkama.

PeePeen seuraava ottelu on Espoossa ensi lauantaina, vastassa GFT.