Perjantaina saapuu Riemu vieraaksi

Tänä viikonloppuna on Tesoman palloiluhallissa jälleen tarjolla huippufutsalia, tällä kertaa jo perjantai-iltana. Illan huumassa kohtaavat punapaitainen kotijoukkue Peepee ja vieraaksi saapuva Riemu Jyväskylästä.

Kumpainenkin joukkue lähtee otteluun tappiot niskassa. Kotijoukkue Peepee hävisi viime viikon vierasottelussa sarjan kärkijoukkueelle Sievi FS:lle lukemin 7-4. Riemu puolestaan pelasi viime lauantaina Ylen TV-ottelussa 765 katsojan edessä Jyväskylän kuuman derbyn KaDya vastaan, joka päättyi KaDyn hirmuisen toisen jakson jälkeen lopulta lukemin 6-0. Kummallakin joukkueelle on siis varmasti hampaankolossa viime otteluista ja perjantai-iltana Tesoman parketilla nähdään kaksi nälkäistä joukkuetta.

Peepee lähtee otteluun sarjataulukon sijalta 8. ( 10 pisteellä), kun taas Riemu löytyy taulukon sijalta 11 (5 pisteellä). Joukkueiden ykköstykkeinä on kunnostautunut Riemun Eetu Parpala (tehot 2+7) ja liigan pistepörssissä sijalla 11. oleva Tero Intala (7+4). Parpala on kuitenkin pelikiellossa perjantai-illan ottelussa Kadya vastaan tulleen ulosajon takia.Viime kauden molemmat kohtaamiset olivat tasaisia ja kovia vääntöjä, joista molemmista punapaitainen Peepee poistui voittajina lukemin 2-1.

Kiinnitä katseesi: Peepeen rosterin Pauli Pylvänäinen edusti aiemmin Riemua ja aloittikin kauden Jyväskylässä ennen siirtymistään Peepeen riveihin. Rokottaako Pauli ex-seuraansa vai ei, sen näemme perjantai-iltana Tesomalla!

Tesoman Palloiluhalli perjantaina klo 19.30   PP-70 vs Riemu. Tervetuloa!