Sievi piti pisteet Pohjanmaalla

PeePee matkusti sunnuntaina Sieviin paikallisen Futsal-Liigaseuran Sievi FS:n vieraaksi. Kyseessä ei ollutkaan mikä tahansa Liigaporukka, vaan kaksinkertainen mestari sekä tällä kaudella voitosta voittoon kulkenut joukkue.

PeePeen viikko oli ollut rikkonainen, sillä joukkueessa oli useita loukkaantumisia. Lisäksi sunnuntain kokoonpanon kokoamista vaikeuttivat Pauli Pylvänäisen pelikielto sekä useat työ- ja armeijaesteet. Nämä yhdessä pakottivat PeePeen lähtemään lopulta vain seitsemällä kenttäpelaajalla matkaan. Näissä oli mukana Liigan debyyttinsä tehnyt Radwan Moussa.

Ottelun taktiikka oli PeePeen osalta selvä. Se lähti taistelemaan tiukasti puolustuksen kautta ja sitä kautta horjuttamaan Sievin pelirytmiä. Tämä onnistuikin ensimmäiset 10 minuuttia hyvin. Oma maali pysyi puhtaana ja muutaman kerran päästiin hätyyttelemään Sievinkin maalia.

Ajassa 11.28 kuitenkin repesi. Jaakko Ala-Suutari pääsi tekemään kotijoukkueelle 1-0. Siitä nopeaan tahtiin Sievi teki vielä kolme maalia lisää ja yhden vielä jakson lopuksi. Näin Sievi selvässä taukojohdossa 5-0.

Toisella puoliajalle PeePee onneksi kokosi rivinsä ja tuli peliin mukaan edelleen taistellen eikä luovuttaen. Todiste nähtiin jo parinkymmenen sekunnin jälkeen, kun Tero Intala laukoi 5-1 kavennuksen. Maaleja tehtiin vuorotellen ja lopulta päädyttiin 7-4 loppulukemiin.

Joka tapauksessa PeePee taisteli urhoollisesti toisen puoliajan ja voitti sen 4-2 lukemin. Missään vaiheessa PeePee ei kyllä aidosti hätyytellyt Sievin johtoa ja vaikka Sievi nostikin jalkaa kaasulta, niin jaksovoitto Sievissä ei ole aivan tavanomaista.
Sunnuntain maalit Tero Intala, Joona Valkama, Matias Hovi ja Pyry Haanpää. Pyry teki avausmaalinsa Liigassa sekä komeat 1+2 tehot. PeePeen parhaana palkittiin ansaitusti Roope Hakulinen.

Seuraava kotipeli on ensi perjantaina klo 1930 Tesoman Palloiluhallissa ja vastassa Liikunnan Riemu. Silloin kaikki paikalle kannustamaan PeePee voittoon!