PeePee suuntaa sunnuntaina Sieviin

PeePeen seuraava vastustaja Futsal-Liigassa on Sievi FS. Syksyn puolella on ohjelmassa merkitty vieraspeli, joten suuntana sunnuntaina on siis Pohjois-Pohjanmaa.

Sievi on aloittanut kauden vakuuttavasti. Yhdeksestä pelistä on tullut yhtä monta voittoa ja sen seurauksena sarjassa selkeä piikkipaikka. Sievin miehistöstä varsinkin Rami Tirkkonen on ollut viime peleissä kovassa iskussa. Viime pelissä Tirkkonen iski peräti viisi maalia ja on näin sekä maali- että pistepörssin kärjessä.

 

PeePeellä on alla kaksijakoinen viikonloppu. Plussan puolelle tuli lauantaina voitto Tervareista, mutta sunnuntaina tuli harmittava kotitappio Kemille. Lisäksi miinuksen puolelle tuli Pauli Pylvänäisen saamat kaksi keltaista korttia ja pelikielto Sieviä vastaan.
Tuplapelit verottivat muutenkin hiukan PeePeen miehistöä ja useampi pelaaja on joutunut viikolla parantelemaan vammojaan. Pelikuntoisten pelaajien ryhmä varmistunee vasta viimeistelytreeneissä.

 

Sunnuntain ottelu alkaa klo 16.00 ja on nähtävissä Futsal-Liiga TV:ssa osoitteessa
https://www.futsal-liiga.tv/index.php/sievifs

 

PeePeen seuraava kotiottelu on PERJANTAINA 25.11 klo 19.30 Tesoman Palloiluhallissa.Silloin vastassa on Liikunnan Riemu,

Tämän ottelun ajankohtaa on alkusyksystä muutettu, joten esim. kausikorteissa on painettuna  väärä päivämäärä