PeePee kaatoi Tervarit

PP-70:n viikonlopun ensimmäiseen kotiotteluun vastaan asettui Tervarit. Lopulta tasaisen ottelun jälkeen kotijoukkue Peepee poistui kiiltävältä parketilta täydet sarjapisteet mukanaan lukemin 3-1.

Ottelun avausjakso oli melko tasaista peliä ja kumpainenkin joukkue sai omat paikkansa avausmaalin tekemiseen. Vierasjoukkue Tervarit sai avausjakson lopulla pallon parikin kertaa tolppaan, mutta tätä lähemmäs maalia ei päästy. Tauolle mentiin siis maalittomassa tasatilanteessa.

Toinen jakso alkoi myös tasaisesti, mutta jakson edetessä Peepee pääsi enemmän kuskinpaikalle ja lopulta iskikin komean avausmaalin. Pelikello näytti reilua 27 minuuttia, kun Vili-Atte Mäkisen näppärä nosto kulmapotkusta tuli koko orkesterin yli PeePee-kapteeni Joona Valkamalle, joka pääsi tälläämään pallon suoraan volleysta aivan takayläkulmaan komealla laukauksella.

Ottelu eteni Peepeen maalinjohdossa viimeisille minuuteille asti ja Tervarit hakivat tasoitusta viidellä kenttäpelaajalla ilman maalivahtia. Peepee kuitenkin kesti pyörityksen ja iski vastaan. Jälleen kerran tarjoilijana toimi Vili-Atte Mäkinen ja pallon sai tintata maaliin Pauli Pylvänäinen. Peepee iski perään heti vielä kolmannen kerran, kun Matias Hovin maalintekoyrityksen jälkeen pallo meni maaliin Tervareiden puolustajan kautta. Tervarit pääsivät kuitenkin vielä kaunistelemaan lukemia 12 sekuntia ennen loppua, kun Rony Knape pääsi sijoittamaan pallon ohi PP-veskari Roope Hakulisen. Lisämaaleja ei enää nähty ja näin ottelu päättyi kotijoukkue Peepeen 3-1 voittoon!

Ottelussa pirteästi ja nälkäisesti pelannut kotijoukkueen Mauno Siren kommentoi peliä lyhyesti: ”Peli oli aika sekavaa molemmin puolin, mutta pystyttiin voittamaan ja hoitamaan homma kotiin. Kentän parhaan titteli menee Matias Hoville. Huomenna FC Kemi vastassa ja huomenna otetaan uusi voitto”.

Raadin valitesemat ottelun parhaat pelaajat olivat molempien joukkueiden maalivahdit: Roope Hakulinen (PP-70) ja Juho Keskinen (Tervarit)

Ottelun maalit:

1-0 Joona Valkama (Vili-Atte Mäkinen) 28’

2-0 Pauli Pylväänäinen (Mäkinen) 39’

3-0 Oma maali 40’

3-1 Rony Knape (Teemu Pähtilä) 40’