Tuplaviikonloppu kotona

PP-70 palaa jälleen kotisaliin, kun viikonloppuna on tiedossa tuplasti kotiotteluita Tesoman palloiluhallissa. Lauantaina punapaidat kohtaavat ensin Tervarit ja sunnuntaina on vuorossa ottelu FC Kemiä vastaan. Kumpainenkin ottelu starttaa kello 14:00.

PeePee lähtee viikonloppuun sarjataulukon sijalta 8. Viime viikonloppuna Peepee vieraili Vaasassa, josta tuliaisina oli pyöreät nolla sarjapistettä Ruutupaitojen ollessa parempi lukemin 4-1. Vierasjoukkueen ainokaisen ottelussa iski Mikko Ala-Hakuni Vili-Atte Mäkisen tehdessä esityön maaliin.

PeePeen viikonlopun vastustajat, Tervarit ja FC Kemi, puolestaan lähtevät viikonloppuun taulukon sijoilta 10. ja 6. Kaikki mainitut joukkueet ovat vain kahden pisteen sisässä toisistaan, joten viikonloppuna on luvassa erittäin tasaisia kamppailuja ja niitä kuuluisia ”kuuden pisteen otteluita”.

Tervarit ja Kemi lähtevät kumpainenkin viikonloppuun voitot alla. Tervareilla on alla 7-3 kotivoitto PJK:sta. Tervareiden kovimpina pistemiehinä alkukaudesta ovat olleet pistepörssin sijoilla 7 ja 11 olevat Adrian Rizvani (6+6) ja Rony Knape (7+1). Lisäksi Tervarit on saanut viime peleihin uusia vahvistuksia OPS:n jalkapallojoukkueesta. Vastaan tulee siis kovassa iskussa oleva joukkue.

Sunnuntaina vastaan tulee puolestaan FC Kemi, jolla on alla 3-2 voitto KaDysta rankkareiden jälkeen. FC Kemin ykköstehomiehenä on ollut Suomen maajoukkuerinkiin kuuluva Iiro Vanha, joka on takonut alkukauden otteluissa tehot 4+4. Kemillä on nuorekas ja vauhdikas joukkue maustettuna pelaaja-valmentaja Kalle Huuskolla. Joukkue on yllätysvalmis koko liigan mittakaavassa. Viimeisimpänä näyttönä voitto KaDysta.

Pelit siis viikonloppuna seuraavasti:
Lauantai 12.11 kello 14:00 PP-70 vs Tervarit (Oulu)
Sunnuntai 13.11 kello 14:00 PP-70 vs FC Kemi