PeePee suuntaa lauantaina Vaasaan

Futsal-Liiga palaa viikonloppuna parin viikon maajoukkuetauolta jälleen tositoimiin. PP-70 on myös tulevana viikonloppuna tulessa, kun joukkue matkaa lauantaina Vaasaan Ruutupaitojen vieraaksi.

PeePee lähtee kauden seitsemänteen otteluun sarjataulukon sijalta 6 (pisteitä 7), kun taas puolestaan Ruutupaidat hengittävät PeePeen niskaan heti seitsemäntenä vain pisteen Peepeen takana. PeePeellä on alla voitto Tampereen Derbystä ja tappio KaDyn vieraana Jyväskylästä. Ruutupaidat puolestaan ovat hyvästä alkukaudesta huolimatta kolmen ottelun tappioputkessa, joten PeePee saa Vaasassa varmasti vastaansa ärsytetyn ja nälkäisen joukkueen.

Viime kauden kohtaamisissa puntit olivat tasan kumpaisenkin voittaessa toisensa vieraissa. Peepee oli ensimmäisessä ottelussa parempi lukemin 7-4, Ruutupaitojen puolestaan voittaessa toisessa ottelussa lukemin 2-1.

Peepeen alkukauden kovimpina tehomiehinä ovat olleet Tero Intala (4+2) ja Matias Hovi (3+2).Molemmat pelaajat ovat sairastelleet viikolla, mutta ovat ilmeisesti lauantaina jo pelikunnossa. Muutoin PeePeen roosteri on lähes täydessä iskussa.

Ruutupaidoista puolestaan ovat kovimmilla tehoilla kunnostautuneet Elbasan Kabashi (3+3), Nicolas Tuisku (4+1) ja Ludwig Siegfrieds (0+5). Näistä herroista joukkueen kapteeni Siegfrieds on pelikiellossa Peepee-ottelussa, samoin kuin myös Matias Träskbäck.

Ottelua voit seuranta lauantain klo 16 alkaen Futsal-Liiga TV:sta  https://www.futsal-liiga.tv/index.php/ruutupaidat