Otteluennakko: Tampereen Derby vol 1

Lauantaina Tampere hiljenee, kun Tesoman Palloiluhallissa Tampereen herruudesta taistelevat kotijoukkue PP-70 ja Ilves FS. Sunnuntaina PeePee puolestaan matkaa Jyväskylään Kadyn vieraaksi.

Lauantaina on luvassa siis tulinen ja kiihkeä kamppailu Derby Della Tammerfors. Viime kauden taistoissa Ilves oli selvästi niskan päällä molemmissa Liigan kohtaamisissa siipirikkoista Peepeetä vastaan (5-0 ja 5-1), mutta Cupissa PeePee voitti Ilveksen.
Peepee lähtee kamppailuun sarjataulukon sijalta 8. (5 pistettä), kun taas Ilves majailee taulukossa 4.sijalla (9 pistettä). Kumpikin joukkue lähtee kamppailuun voitot alla. Peepee kukisti PJK:n Pirkkalassa voittomaalikisan jälkeen 5-4, kun taas Ilves kukisti Ruutupaidat lukemin 4-1.
Kuitenkin Derbyissä menneillä ei ole ikinä merkitystä!

PeePeen Matias Hovi odottaa jo innolla huomista derbyä. ”Ilves on aina mukava vastus, tuttu joukkue itselleni ja taktisesti erittäin kova. Kiihkeä matsi luvassa, kuten paikallismatsit aina ovat.
Ei varmasti tarvitse ketään herätellä tähän matsiin ja kaikki tietää, että huomenna on kiva olla sankari”, kommentoi Hovi.

Hovi nosti huomisesta kamppailusta esiin seurattaviksi PeePeen Mikko Ala-Hakunin ja Ilveksen vahvistuksen Rafael Giorgion, joka on alkukauden otteluissa iskenyt tehot 6+1.

Loppuun Hovi lyö yhteen Peepeen alkukautta ja antaa lääkkeet, jolla myös Ilves kaatuu huomenna. ”Alkukausi on ollut vaihteleva. Parissa pelissä olemme hyvin pystyneet haastamaan sarjan kärkijoukkueita ja luomaan maalipaikkoja hyvällä sykkeellä, mutta se viimeinen terävyys on puuttunut. Vastapainoksi taas PJK pelistä saatiin pisteitä myös heikommalla pelillä.
Joukkueella on taisteluilme ja kova halu voittaa ja sillä mentaliteetillä kairataan tässä sarjassa pisteitä. Meillä on tiivis nippu ja yhteinen suunta kohti ylöspäin”, päättää Hovi.

Lauantaina kaikki hallille!