Pelaajauutisia

Tarkkaavaisimmat PeePeen seuraajat huomasivat, että viime viikon PJK-pelissä avasi kauden PeePeen paidassa uusi pelaaja, nimittäin Pauli Pylvänäinen.
Mies aloitti jo tämän Liiga-kauden Liikunnan Riemun riveissä, mutta keskiviikkona Paulilla oli jo PeePeen punainen pelipaita. Ohessa Paulin haastattelu:

Morjens Pauli ja tervetuloa PeePeen riveihin! Kerropa alkuun vähän itsestäsi, kun olet monille hiukan vieraampi kasvo
– Kiitokset! Olen syntynyt Tampereella, mutta paikkakunta vaihtui opiskelujen myötä Jyväskylän valoihin vuonna 2010. Siellä vietin nyt viimeiset kuusi vuotta opiskelun merkeissä ja tutustuin samalla futsaliin. Tätä nykyä valmis liikunnanopettaja ja nyt syksyllä oli paluumuutto takaisin Tampereelle.

Liiga-futsalia olet tosiaan pelannut Jyväskylässä Liikunnan Riemun riveissä, olet vähän niinkuin Riemun kasvatti?
– Kyllä. Futsal -harrastus alkoi jalkapallon ja Jyväskylän kaveriporukan kautta. Silloin pelasin Liikunnan Riemua edeltäneessä FC Liikunnassa, joka nostettiin futsalin ykkösdivariin ja sieltä Riemun nimellä aina liigaan asti. Sen jälkeen olen edustanut Liikunnan Riemua. Viime kausi meni kuitenkin takareisivamman vuoksi pieleen.

Miten joukkueeksi valikoitui PeePee ja miten alku on sujunut?
– PeePee riveihin liityin siitä syystä, että halusin pelata vielä Futsal-Liigaa ja PeePee tuntui joukkueelta, missä viihtyisin. Myös ystäväni Joona Valkama vaikutti vahvasti PeePeeseen siirtymiseeni.
– PeePeen mukaan tulen suurella innolla! Vastaanotto seurassa on ollut mukava. Organisaatiossa tuntuu olevan monta tekijää ympärillä ja henki on hyvä. Viime kausi meni minulla käytännössä sivusuun loukkaantumisen takia ja nyt lähden virtaa täynnä uuteen kauteen.

PeePeen valmentajat kuvailivat sinua pelaajana taistelijaluonteeksi ja sanoivat sinun tuovan sopivaa särmää joukkueeseen. Miten kommentoit?
– Varmaankin totta. Koetan auttaa ja sytyttää joukkuetta omalla tyylilläni. Pelaajana minua on kuvaillut mm. GFT:n ja Nops:n päävalmentajat sanoilla: ”Tärkeä omalla puolella, mutta ärsyttävä vastustaja”.

Loppuun vielä terveisiä?
– Tulkaahan hallille peliin! Ja erityisesti lopuksi terveiset kasvattajaseuralle KP-07:lle