Voitto sarjanousijasta voittomaalikilpailussa

Keskiviikkoiltana pelattiin Pirkkalassa paikallispeli, kun PeePee meni naapuriin PJK:n vieraaksi. Pelin henki oli selvä. PJK janosi ensimmäistä voittoaan Liigassa ja PeePee lähti hakemaan paluuta voittojen tielle kahden tappion jälkeen.

Liekö jännitys ja panos painanut pelaajien mielessä, mutta missään vaiheessa ottelua ei ainakaan vierasjoukkueelta nähty aivan odotetunlaista peliä. Ensimmäiset minuutit alkoivat lupaavasti pallon liikkuessa, mutta jo kolmannella minuutilla PJK kaatoi kylmää vettä niskaan. Nopea harppuuna laitaan, sieltä pallon toimitus maalille ja Antti Ala-Myllymäki runnomassa palloa sisään.

Ja lisää oli tulossa vain muutaman minuutin päästä, kun PJK iski PeePeen puolustuksen säntäillessä. PJK siirtyi jo kuudennella minuutilla 2-0 johtoon. PeePee otti aikalisän ja pyrki kokoamaan rivinsä. Kapteeni Markus Säde otti vastuun ja täräyttikin pian 2-1 kavennuksen.

Hienoinen ote siirtyi jälleen vierasjoukkueelle. Peli oli välillä varsin fyysistä tuomareiden salliessa pelaajien kovemmatkin otteet. Mitään tiukkaa taistelua vaarallisempaa ei kuitenkaan tapahtunut. PeePee näytti jo ottavan pelin haltuun Joona Valkaman iskiessä 2-2 tasoituksen. Johtoon asti PeePee ei yltänyt ja niinpä PJK sitten rokotti armotta puoliajan loppuhetkillä. Pallonriisto keskialueella ja Markus Lindroos siirsi PJK:n 3-2 johtoon. Ja karmeaksi lopuksi vielä Antti Ala-Myllymäki pujotteli maalille ja Valtteri Similä puttasi 4-2 maaliin.

Toiselle puoliajalle PeePee tuli sisuuntuneena. Vain parin minuutin pelin jälkeen PeePee iski kahdesti. Ensin Markus Säde osui jälleen ja heti perään Matias Hovi iski tasoituksen. Tämän jälkeen Peepee haki ahnaasti vielä voitto-osumaa, mutta pelin loppupuolella otteet alkoivat muuttua varovaisemmaksi ja varsinaisia huippupaikkoja ei ollut kummassakaan päässä. Varsinainen peliaika siis 4-4.

Jatkoaikakaan ei tuottanut tulosta ja siirryttiin voittomaalikilpailuun. Kaikki kolme PeePeen pelaajaa onnistuivat ja PeePeen maalivahti Roope Hakulinen torjui PJK:n toisen laukauksen. Näin PeePee kahden pisteen voittoon.

”Tiedettiin hyvin, miten PJK haluaa pelata, mutta ei oikein itse pystytty omassa pelissä parhaimpaan. Helppoja virheitä tuli liikaa. Oliko sitten paikallispelijännitystä vai Tesomaa pienempi kenttä, joka vaikeutti pelaamista. Joka tapauksessa nousu 2-4 puoliaikatilanteesta voittoon maistuu kyllä hyvältä” valmentaja Janne Malmi kommentoi.

PeePeen parhaana palkittiin kahden maalin Markus Säde.

Seuraava PeePeen peli on lauantaina 22.10 klo 14.00 Tesoman Palloiluhallissa. Silloin on luvassa todellista futsalin paikallispeliherkkua!
Vastakkain silloin astelevat PeePee ja Ilves FS taistelemaan Tampereen herruudesta.