SoVo vei pisteet mukanaan lukemin 2-4

Eilen Tesoman Palloiluhallissa pelattiin PeePeen kauden toinen Liiga-peli. Vastaan asettui viime kauden pronssimitalisti SoVo Somerolta.

Peli alkoi PeePeen kannalta harmittavasti. Jo parin minuutin pelin jälkeen Sovon Gesim Voca sai pallon mielipaikalleen kutosen kaarelle ja taituroi pallon ylänurkkaan. Sen jälkeen peli jatkui tasaisena. PeePeellä oli myös paikkansa iskeä tasoitus, mutta yrityksen kariutuivat kehnoon viimeistelyyn tai SoVon maalivahdin Marko Laaksosen torjuntaan.

Loppupuoliskolla Someron ykkösnyrkki iskee tehokkaasti. Ensin Mikko Halonen tekee Arber Istrefin syötöstä ja sitten Gesim Voca jälleen Istrefin tarjoilusta. Näin puoliajalle pelitapahtumiin nähden PeePeelle ankeat 0-3 numerot.

Toiselle puoliajalle kotijoukkue PeePee laittoi kirivaihteen päälle. Prässi oli parempaa ja pallonhallinta selvästi PeePeellä. Ongelmat olivat silti samat kuin ensimmäisellä puoliskolla. Palloa ei saatu maaliin saakka. Sen sijaan SoVo iski lähes ainoasta nopeasta hyökkäyksestä ja Mergim Bushi viimeisteli 0-4.

PeePeen kuparinen saatiin rikki vasta ajassa 36.21 kun Matias Hovin pommi 16 metristä upposi SoVon maaliin. Heti tämän jälkeen PeePee siirtyi pelaamaan lentävällä maalivahdilla. Se tuottikin tulosta, mutta vasta ajassa 39.19 kun Joona Valkama ampui pallon maaliin. Näin pisteet kuitenkin matkasivat Somerolle lukemin 2-4.

”Maalitekopeli” oli lyhyt valmentaja Janne Malmin kommentti. Pikku tauon jälkeen irtosi vielä hiukan lisää: ”Ekalla puoliskolla ei saatu SoVon kärkimiehiä pimennettyä. Toisella jaksolla oltiin parempia, mutta avausmaalia ei vaan saatu ajoissa kunnon kiriä ajatellen.”

Ottelun parhaana PeePeen puolelta voidaan valita kotiyleisö! Mukavasti oli taas väkeä paikalla ja kannustustakin tuli hienosti. PeePee kiittää ja toivoo lisää tätä!

PeePeen kotipelit jatkuvat jo lauantaina klo 18.00 Tesoman Palloiluhallissa Leijona Futsalia vastaan. Silloin peli on palloiluhallin avajaistapahtuman juhlaottelu ja Veikkaus tarjoaa otteluun kaikille ilmaisen sisäänpääsyn.

Tervetuloa siis myös lauantaina kannustamaan PeePee voittoon!

Ottelun maalit:
0-1 Voca Gesim (Halonen Mikko) 2′
0-2 Halonen Mikko (Istrefi Arber) 13′
0-3 Voca Gesim (Istrefi Arber) 18′

0-4 Bushi Mergim (Matinaro Mikko) 30′
1-4 Hovi Matias (Karoskoski Vili) 37′
2-4 Valkama Joona-Petteri (Intala Tero) 40′