Kausi käyntiin voitolla GFT:stä

Tuskin jäi kukaan PeePeen kannattaja kylmäksi katsomossa, kun keskiviikkona PeePee aloitti Futsal-Liigan pelit GFT:a vastaan. Vauhdikasta, tasaista ja jännittävää peliä, jonka kruununa maalit molempien puoliaikojen viime sekunneilla.

Ottelu alkoi tasaisena ja tarkkana. Kuten odotettua GFT otti hienoisen pallonhallinnan ja PeePee pyrki puolestaan suoraviivaisempiin hyökkäyksiin. Tarkasta puolustuksesta huolimatta hyviä tilanteitakin nähtiin. Lähimpänä maalia oli Mika Ahonen, joka maalivahti Hyvösen pitkästä avauksesta puski pallon yläriman kautta maaliviivalle, mutta ei maaliin.

Avausmaali nähtiin vapaapotkusta. PeePeellä oli hieman aiemmin jo ollut samoilta paikoilta vapaapotku, johon kuviota haettiin aikalisällä. Silloin homma ei toiminut, mutta muutamaa minuuttia myöhemmin Tero Intala tykitti pallon maaliin ja 1-0 kotijoukkueelle.

Puoliajan lopussa GFT iski. Ensin maajoukkueduo Hosio-Autio löysivät jälleen toisensa ja tällä kertaa oli Aution vuoro painaa pallo sisään. Draamaa nähtiin viimeisillä sekunneilla. GFT ampui lähes puolesta kentästä ja Aly pääsi summerin jo soidessa iskemään pallon PeePeen verkkoon. Pienen polemiikin jälkeen maali hyväksyttiin ajassa 20.00 ja näin GFT 2-1 taukojohtoon.

Toiselle puoliajalle PeePee tuli sisuuntuneena ja aggressiivisemmalla peli-ilmeellä. Se tuottikin tulosta ennen jakson puoliväliä PeePeemäiseen tyyliin. Maalivahti Hytösen pitkä avaus Matias Hoville, joka siirsi Tero Intalalle vauhtiin ja Tero taituroi pallon GFT-maaliin. Tasoissa siis viimeiselle kympille.

Loppupuolisko olikin sitten jännitystä täynnä. Maalipaikkoja oli kumpaankin päähän. GFT päätti viimeisellä minuutilla ottaa riskin ja lähti hakemaan voittoa lentävällä maalivahdilla. PeePee puolusti kuitenkin hyvin ja vain hetkeä ennen loppua Tero Intala sai riiston omassa puolustuspäässä. Teron nosto kohti tyhjää maalia upposi riemukkaasti tyhjään maaliin! Näin 3-2 voittomaali vain 6 sekuntia ennen loppusummeria!

Kokonaisuudessaan PeePeen joukkue pelasi hyvin ja erityisesti hyvällä asenteella. Puolustus pysyi tiiviinä ja mukana oli myös teräviä vastahyökkäyksiä. Pallollinen peli ei ollut vielä silmiä hivelevää, mutta se riitti tässä vaiheessa kautta GFT:n kaatoon ja kolmeen sarjapisteeseen!

Valmentaja Janne Malmi kommentoi:
– ”Sarja saatiin avattua tärkeillä 3 pisteellä ja se on tärkeintä. Paikkoja oli molemmilla joukkueilla voittoon asti ja yleisö ei jäänyt ottelussa kylmäksi. Joukkueen peli ilme oli taisteleva ja näin se menee tässä sarjassa, että ilmaseksi ei saa mitään.
GFT:lla oli odotetusti pallokontrolli, mutta saatiin hyvin puolustettua keskustaa ja alkuhuuman jälkeen ruvettiin luomaan mekin paikkoja. Tästä on hyvä jatkaa reenikentän kautta seuraavaan SoVo otteluun. Ja tekemistä sielläkin riittää, mutta huikeitten jätkien kanssa on kiva tehdä duunia.”

Illan hahmosta ei jäänyt epäselvää: Tero Intala, 3 maalia

Seuraava kotiottelu ensi keskiviikkona 5.10 klo 19.30 Tesoman Palloiluhallissa. Vastaan tulee SoVo.
Tervetuloa myös silloin jännittämään ja kannustamaan PeePee voittoon!

Maalit:
1-0 Intala Tero 14′
1-1 Autio Panu (Hosio Miika) 18′
1-2 Faria Soares Alysson (Autio Panu) 20′
2-2 Intala Tero (Hovi Matias) 28′
3-2 Intala Tero 40′

Linkistä ottelun kooste,

https://www.youtube.com/watch?v=b_m4QA6mpI4&feature=youtu.be